RES Hungarian resources v87 MB5

Resources Version
87

ViBE

Well-known member
Joined
Jul 6, 2018
Messages
328
Likes
122
Points
53
#23
Sikerult megoldani csak a magyar nyelvet nem birom egyszeruen felrakni nem magyar az ora akinek sikerult az hogy csinalta meg?
de könyörgöm, miért nem tudod feltenni? mit tapasztalsz? mit ír ki a karkötő? mit ír ki a Notify & Fitness? mindeki ugyanúgy telepíti.
 
Joined
Jul 30, 2018
Messages
9
Likes
1
Points
8
#24
de könyörgöm, miért nem tudod feltenni? mit tapasztalsz? mit ír ki a karkötő? mit ír ki a Notify & Fitness? mindeki ugyanúgy telepíti.
Lehet azert nem megy fel mert nfc verziom van honnan lehet megtudni hogy melyik bandem van?
 
Joined
Sep 22, 2020
Messages
5
Likes
0
Points
1
#25
ahogy említettem a logika a következő: adott Mi Fit verzió adott firmware-t hajlandó telepíteni. amennyiben a karkötőn telepített verzió eltér, úgy azt felülírja. mindegy, hogy frissebb vagy régebbi. eltér -> felülír. ez egy szabály. ha kiírja, hogy csatlakoztatni kell, akkor félbemaradt a folyamat. települt a firmware, de mondjuk nem települt a resources. egyéb esetben amúgy nem írja ki. nyilván a logikát a veled történt esetben így látatlanul nem tudom kibogozni, de mivel rendre foglalkozom ezzel, így gyanúm szerint valami tényleg kimaradhatott.

nincs hivatalos információ, de a Google Drive-ra fel van töltve egy javított változat. nehéz a fejlesztőkkel kommunikálni. de egy kollégával rajta vagyunk az ügyön. egyelőre vagy a 4.4.0-val érdemes szórakozni vagy felteheted a javított változatot átmeneti megoldásként. őszintén szólva sok értelme nincs egyelőre újabb verziót használni.

Akkor úgy kérdezem, hogy most fent van a karkötőn a legfrissebb resource+fw (v87+1.0.2.08), ha leszedem a 4.6-os modded angol Mi Fit-et és felteszem a 4.4-es modded magyart, akkor az már nem fogja birizgálni az óra fw-ét, ha frissítés csúszka ki van kapcsolva? Gyanítom nem, de rendesen együtt fog működni az órával, alvásvizsgálat, stb.? Hol találom a Google Drive-on ezt a javított változatot? Köszi!
 

ViBE

Well-known member
Joined
Jul 6, 2018
Messages
328
Likes
122
Points
53
#26
ha a frissítés engedélyezése ki van kapcsolva, akkor nem írja felül. a kompatibilitásról biztosat mondani nem tudok. de ahogy én is és mások is tapasztalják, gyakorlatilag 4.4.0 után egyik sem jobb. hogy hivatalosan javítottak-e valamit azt meg senki sem tudja, mert a sárgáknál minden államtitok kb.

ugyanott találod, mint a másikat...
 

Trusted Store

Our Telegram Channel

Which color of official strap would you like to buy for your Mi Band 3?

  • Black

    Votes: 1,797 52.9%
  • Deep Blue

    Votes: 1,004 29.6%
  • Redish Orange

    Votes: 593 17.5%

Forum statistics

Threads
1,655
Messages
35,502
Members
181,668
Latest member
ausplastic
Top