FW Mod Slovak Firmware 2.4.0.20 | 1.8.0.22

Badblock

New member
Joined
Mar 7, 2019
Messages
2
Likes
0
Points
1
V prvom rade, velke dakujem...
Vsetko funguje, nainstalovane na prvy sup cez Notify Fitnes. Len som zmeteny z toho, ze na co sluzi Modified FW Calendar ???
 

xpaulos2

Well-known member
Developer
Contributor
Joined
Sep 10, 2018
Messages
791
Likes
677
Points
103
Aha a to mam normalne nainstalovat po instalacii FW a RES ? Ako tretiu vec? Lebo nic o tom v navode nie je....
vsak to je samostatný FW súbor ako ostatne FW, je tam napísane použiť z RES ktorý obsahuje obrázky k tomu kalendáru
 

MATU1

New member
Joined
Mar 10, 2019
Messages
9
Likes
0
Points
1
BUG: Keď chcem vypnúť odomykanie pomocou náramku tak mi spadne modifikovaný Mi Fit. Prosím fixnite to. Ďakujem :D
 

xpaulos2

Well-known member
Developer
Contributor
Joined
Sep 10, 2018
Messages
791
Likes
677
Points
103
BUG: Keď chcem vypnúť odomykanie pomocou náramku tak mi spadne modifikovaný Mi Fit. Prosím fixnite to. Ďakujem :D
Tento bug je v každej modifikovanej MiFit a aj bude ako aj problém s Google účtom, ak chceš nastaviť odomykanie tak odinstaluj modifikovanu nainštaluj oficialnu nastav ako chceš odinstaluj oficialnu a nainštaluj modifikovanu.
 

Murko79

New member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
9
Likes
0
Points
1
Cafte...Poradte...pouzivam Notify a stale mam velke rozdiely v zobrazovani kalorii na naramku a v appke...Naramok ukazuje stale velmi malo...
vdaka
 

Luko69

Active member
Joined
Aug 10, 2018
Messages
283
Likes
63
Points
33
Notify sice nepouzivam, ale je potrebne (takto je to v MiFit) mat presne nastaveny vek, vysku a vahu, aby to ukazovalo spravne.
 

Murko79

New member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
9
Likes
0
Points
1
Notify sice nepouzivam, ale je potrebne (takto je to v MiFit) mat presne nastaveny vek, vysku a vahu, aby to ukazovalo spravne.
No to je to prave ze toto vsetko mam nastavene...a stale su velke rozdiely...ked som skusal aj Mifit tak som tam nastavil to iste a taktiez to nesedi....
 
Joined
Sep 15, 2018
Messages
79
Likes
11
Points
13
Cafte...Poradte...pouzivam Notify a stale mam velke rozdiely v zobrazovani kalorii na naramku a v appke...Naramok ukazuje stale velmi malo...
vdaka
mam to takisto.riesenie neviem.takisto po poslednej aktualizacii notifi sa mi znova same zapinaju vypinaju funkcie.dnes mi ani spanok nezmeralo...
 

xpaulos2

Well-known member
Developer
Contributor
Joined
Sep 10, 2018
Messages
791
Likes
677
Points
103
Mne zobrazuje na MB3 a MiFit kalórie rovnako, možno notify používa iný algoritmus na výpočet kalórii.
 
Joined
Sep 15, 2018
Messages
79
Likes
11
Points
13
tak spanok mi nabehol ked som zmenil v nastaveniach spanku uroven analyzy spanku na velmi presne z prednastavene.co s tym ma kua Anna Líza? :D
vyzera to tak,ze problem nastal ked som sa prebudil asi na pol hodku a znova zaspal.
 

Murko79

New member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
9
Likes
0
Points
1
tak spanok mi nabehol ked som zmenil v nastaveniach spanku uroven analyzy spanku na velmi presne z prednastavene.co s tym ma kua Anna Líza? :D
vyzera to tak,ze problem nastal ked som sa prebudil asi na pol hodku a znova zaspal.
Ja mam navolene Presne a verzia 4.7...s cim ale zapasim je to ze mi nemeria pocas spanku tep...resp...napr tri dni po sebe zmeria potom nejake dni zas nie a tak dookola...a pritom som v nastaveniach nic nemenil...iba na zaciatku lebo to takto mal predvolene kolega a jemu to ficalo krasne...
 
Joined
Sep 15, 2018
Messages
79
Likes
11
Points
13
mna kalorie netrapia ale jedine co sa tam da zmenit je bmr formula.na vyber je 5 formuly.hned po prestaveni sa u kalorii nezmenilo nic ani u jednej.neviem ako to funguje.mozno to znova neprepocitava.nerozumiem tomu tak nechcem kecat.
 
Joined
Sep 15, 2018
Messages
79
Likes
11
Points
13
mam naramok hlavne koli upozorneniam a tie mi idu lepsie nastavit na notifi,nac by som ho pouzival asi len na zmenu FW.stale nieco blbne.tie aktualizacie su naprd.obcas musim tie nastavenia potvrdit a vypnut,alebo opacne akokeby bolo zapnute aj ked je vypnute.(alebo zas opacne)
 
Joined
Sep 15, 2018
Messages
79
Likes
11
Points
13
koli spanku s tepom,skus zapnut tu verziu 6.4 s tym cloud based default.mozno staci len kliknut na inu verziu a s5.monitor tepovej frekvencie mas zapnuty v nastaveniach spanku alebo vnastaveniach tepovej frekvecie?ja mam nastavene merat kazdu hodinu tep v tepovej frekvencii.
 

Murko79

New member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
9
Likes
0
Points
1
koli spanku s tepom,skus zapnut tu verziu 6.4 s tym cloud based default.mozno staci len kliknut na inu verziu a s5.monitor tepovej frekvencie mas zapnuty v nastaveniach spanku alebo vnastaveniach tepovej frekvecie?ja mam nastavene merat kazdu hodinu tep v tepovej frekvencii.
vyskusam...dik...monitor tepu m zapnuty ale iba v tepobej frekvencii na kazdych 6 hodin....lebo ked som zapol tep v nast.spanku tak mi blikal mb celu noc a meral kazdu minutu...
 

Trusted Store

Our Telegram Channel

Which color of official strap would you like to buy for your Mi Band 3?

  • Black

    Votes: 1,159 55.6%
  • Deep Blue

    Votes: 603 28.9%
  • Redish Orange

    Votes: 323 15.5%

Forum statistics

Threads
943
Messages
24,029
Members
129,196
Latest member
AlifRzq
Top