Když budu chtít aktualizovat, musím odpárovat náramek. Potom ale když se chci znovu spárovat už to nejde bez vymazání dat v náramku. Jde to i jinak? Opravdu se omlouvám, pokud to tady někde už je, nenašel jsem to.
Když budu chtít aktualizovat, musím odpárovat náramek. Potom ale když se chci znovu spárovat už to nejde bez vymazání dat v náramku. Jde to i jinak? Opravdu se omlouvám, pokud to tady někde už je, nenašel jsem to.
Nezobrazuje se na MB3 vzdálenost, pouze kroky. Mám instalováno Wuhan_2.2.0.14_CZ_v46_m3.res a na systému Android pouze Notify bez MF. Kdysi jsem na MB3 měl vedle "pozice" kroku i vzdálenost. Poraďte jak to tam dostat. Kalendář nepotřebuji, ale vzdálenost byla super vychytávka.
Nezobrazuje se na MB3 vzdálenost, pouze kroky. Mám instalováno Wuhan_2.2.0.14_CZ_v46_m3.res a na systému Android pouze Notify bez MF. Kdysi jsem na MB3 měl vedle "pozice" kroku i vzdálenost. Poraďte jak to tam dostat. Kalendář nepotřebuji, ale vzdálenost byla super vychytávka.
Just take PLmod's data between offsets:
2B61C to 2B668
2B6F0 to 2B73B
2B928 to 2B980
and paste it to Mili_wuhan_2.2.0.14_CZ_DMT_m3.fw (or other version)
It will make it to correct use of PL big fonts resources.
Tak tohle zkouším a chová se to takto:
0x00 0x20 - (d.m)
0x01 0x20 - (d.m)
0x04 0x20 - (m.d)
0x05 0x20 - (m.d)
Ale mám tam pořád tečku, lomítko se nezobrazuje. Se změnou (jazyku pro MB3) to ještě nemám pořádně otestované. A nechápu tu definici lomítko / tečka, když tento znak je definován v bytu 0x571b7?