Kluci...zejména @MRMR@xpaulos2@majsi@rendal@jenes ...fakt se divím že máte pořád sílu tady dokola odpovídat na dotazy (s prominutím) úplných kreténů kteří si nejsou schopni přečíst ani poslední 2 stránky anebo alespoň tu první!!!
... člověku co jej zajímá development tady pak chodí jedna notifikace za druhou a všechno nesmysly které tady byly zodpovězené milionkrát ?
...být na mě tak to všechno jako admin mažu a hotovo...protože nebýt takových duplicitních zbytečných dotazů vsadím se že vlákno má o 10 stránek méně....
V prvním příspěvku (#1) je ke stažení nová verze - Mi Band 3 PL/mody - CZECH FW v2.2.0.14 + CZECH Resourses v46 (DIGI, BOX, ITC, KW)
Velice děkuji @majsi a @be19 za aktivní podporu při sestavení této modifikace FW!!!!
Thank you very much to @majsi and @be19 for active support in building this FW modification!!!!
@MRMR Jaké rozdíly jsou v originálním a custrom fw (kromě překladu)? Je v originálním fw nahrazen Kalendář za O zařízení? Šlo by přidat O zařízení s CMID do fw?
Mám dotaz. Funguje vám rozsvícení displeje když zdvihnete ruku? Mě to funguje, ale po čase to přestane fungovat. Musím jít do MI Fit aplikace a zapnout/vypnout tuto funkci a potom to zas chvíli jde. Máte nějaké řešení? Díky
Po instalaci tohoto fw. Mili_wuhan_2-0-0-4_CZECH_DDdotMM_mb2-majsi_v6-PLmody.fw mi náramek píše:"Připojte k aplikaci pro aktualizaci" s obrázkem mobilu a naramku. Nějaký nápad co s tím? Mi fit em se nelze napojit.
Po instalaci tohoto fw. Mili_wuhan_2-0-0-4_CZECH_DDdotMM_mb2-majsi_v6-PLmody.fw mi náramek píše:"Připojte k aplikaci pro aktualizaci" s obrázkem mobilu a naramku. Nějaký nápad co s tím? Mi fit em se nelze napojit.
Tak se mi pres Mi band Master podarilo spustit aktualizaci na fw.2.2.0.14 Aktualizace probehne 100%, MB se resetuje, ale opet pise:"Připojte k aplikaci pro aktualizaci".
Tak se mi pres Mi band Master podarilo spustit aktualizaci na fw.2.2.0.14 Aktualizace probehne 100%, MB se resetuje, ale opet pise:"Připojte k aplikaci pro aktualizaci".
No tak to tam nebylo, dojelo na 100% chvili tma, pak opet "Připojte k aplikaci pro aktualizaci" a nasledne reset, pak opet "Připojte k aplikaci pro aktualizaci".
No tak to tam nebylo, dojelo na 100% chvili tma, pak opet "Připojte k aplikaci pro aktualizaci" a nasledne reset, pak opet "Připojte k aplikaci pro aktualizaci".
Juj, tak uz se povedlo. Chvilku chaoz a obavy, ale vse se v dobre obratilo ;-) Update fw. pres Mi bnad Master mi jede lip nez pres Gadgetbridge, ten se mi nejak nechyta.
Please help. I installed some czech firmware but thre result is that only the clock and date on main screen is functioning. I cannot scroll to any page. The date is in czech. I cannot it to conect to gadget nor mifit. Can the band be saved?