Mam dotaz zacatecnika- v minule verzi bylo na hlavni strance hodinek i procenta nabiti baterie. Nyni s novou verzi to tam neni. Je chyba nekde mezi zidli a hodinkami anebo je potreba jeste doupravit firmware? Dekuji
já už fakt nevím tady pomůže max už jen kladivo ... dělám snad vše co mám podle návodu prošel jsem si celé vlákno a furt Připojte aplikaci pro aktualizaci. ... dokáže mi tu někdo poradit než s tím švihnu o zeď ... Díky moc
Mam dotaz zacatecnika- v minule verzi bylo na hlavni strance hodinek i procenta nabiti baterie. Nyni s novou verzi to tam neni. Je chyba nekde mezi zidli a hodinkami anebo je potreba jeste doupravit firmware? Dekuji
já už fakt nevím tady pomůže max už jen kladivo ... dělám snad vše co mám podle návodu prošel jsem si celé vlákno a furt Připojte aplikaci pro aktualizaci. ... dokáže mi tu někdo poradit než s tím švihnu o zeď ... Díky moc
zdroje jsou z tohoto vlákna ... tak nwm jaké tam mám nahrát at je to klidně čínsky ale at to funguje tohle moc užitečná rada není ... ale díky za ní nějaký postup a funkční soubory to by by byla rada
zdroje jsou z tohoto vlákna ... tak nwm jaké tam mám nahrát at je to klidně čínsky ale at to funguje tohle moc užitečná rada není ... ale díky za ní nějaký postup a funkční soubory to by by byla rada
ako pisal jenes na 99% su to zdroje, skus ich este raz stiahnut a nainstalovat, potrebujes v46 k FW 2.2.14/2.2.42/2.3.0.2. Potom 1% pomoze znova nainstalovat povodny font
zkusím to asi už po 10. tak to zkusím po 11.
hlavně v původním vláknu je těch FW už moc a v tom by se prase vyznalo ... proto sháním jednoduchou radu jak to zprovoznit. svoje galaxy watch jsem taky spustil a používal vědět že s tímhle bude takový boj tak to nekupuju
promiň, ale tohle je problém židle-klávesnice, když dělám aktualizaci na nový fw tak jedu: firmware, pak resources (samozřejmě odpovídající verze k danému fw), font se už měsíce neměnil, takže ten neinstaluju. práce i se stažením a instalací cca 5 minut (je pravda že přes notify je to jednodušší, přes gadgebridge to je pár minut navíc. prostě jsi ale něco přehlédl , začni v klidu znova a nakonec to projde.
Zdravím ? v téhle nové verzi fw (mám iOS, takže nemůžu použít modifikovanou appku a zůstat u staré verze ?) mi vcelku chybí obálka notifikací na hlavní obrazovce. Máte v plánu dodělávat verzi s těmahle vychytávkama? ?
Ahoj, již po druhé se mi stalo to, že pokud jsem dal počasí do "neaktivních" zobrazení na náramku a pak zpět do aktivních tak se už vůbec nenačetlo.
Stále to pouze hlásí abych připojil aplikaci. Nesetkal jste se s tím někdo?
Děkuji..
Ahoj, již po druhé se mi stalo to, že pokud jsem dal počasí do "neaktivních" zobrazení na náramku a pak zpět do aktivních tak se už vůbec nenačetlo.
Stále to pouze hlásí abych připojil aplikaci. Nesetkal jste se s tím někdo?
Děkuji..