Z první stránky jsem samozřejmě zkoušel vše co se dalo. Můj aktuální firmware je 2.4.0.32 a mám Ios. Nikdy jsem neměl problém tam dostat to aby byl český teď bych řekl že verze ještě není
Z první stránky jsem samozřejmě zkoušel vše co se dalo. Můj aktuální firmware je 2.4.0.32 a mám Ios. Nikdy jsem neměl problém tam dostat to aby byl český teď bych řekl že verze ještě není
Pokud použiješ Firmware a Resources v provedení FAKE verze z první stránky, bude náramek trvale česky ale ve verzi 2.4.0.20.
Pokud chceš verzi 2.4.0.32 nech to jak to je ale náramek bude anglicky / čínsky. Verze 2.4.0.32 zatím není pro přeložení k dispozici.
Pokud ti náramek píše "Connect to app to update" máš nesoulad verzi Firmware / Resources či Font. Nahraj originální jakoukoliv verzi Firmware a k tomu originální správnou verzi Resources a nech Mi Fit z aktualizovat na 2.4.0.32, poté se již "Connect to app to update" zobrazovat nebude a náramek bude anglicky / čínsky.
Tady je můj opravený modifikovaný Mi Fit 4.0.10. Obsahuje nový firmware 2.4.0.32, je odemknuté ID volajcího a obsahuje počasí v češtině. Prosím o opravu linku na první stránce a omlouvám se za předchozí verzi.
Tady je můj opravený modifikovaný Mi Fit 4.0.10. Obsahuje nový firmware 2.4.0.32, je odemknuté ID volajcího a obsahuje počasí v češtině. Prosím o opravu linku na první stránce a omlouvám se za předchozí verzi.
Tak nemám přesně přehled o změnách ve Firmware, ale přibila od nějaké verze funkce "Timer" a pak jistě jde o blíže neznámé opravy a stabilitu Firmware pro nové verze.