Így már értem miért ilyen botrányos ez az update. Gondolom direkt hogy vedd meg az újat... MiBand 2-vel is ez volt... Random nem szól az ébresztő, random disconnect, stb-stb. Még jó hogy itt elérhető a régebbi verzió, már rakom is vissza!
Kettesnél nagyon soknál random levették a fényerőt kb olvashatatlanra.
Ezt az utolsó update-t is a play store-ban szidja mindenki. Sajnos nálam is rossz nagyon.
Kettesnél nagyon soknál random levették a fényerőt kb olvashatatlanra.
Ezt az utolsó update-t is a play store-ban szidja mindenki. Sajnos nálam is rossz nagyon.
nem vitázni akarok, eleve nem idetartozik, de kettő darab van a háztartásban, semmilyen változást nem észleltünk egyiken sem egyetlen firmware után sem. egyetlen eltérés, hogy párom kettese valamilyen más hardververziójú, mert míg az enyém tiszta fehér színnel világít, addig az övé sárgásan.
Sziasztok, szuleimnek vettem4 band3at, ahogy latom megszivattam magam mert hankoukat kaptam.
Van folyamatban forditas amibe besegithetek vagy tudtok linkelni guideot hogy hogyan lehet a FW meg a RES filet magyaritani mert akkor nekiallok en.
Sziasztok, szuleimnek vettem4 band3at, ahogy latom megszivattam magam mert hankoukat kaptam.
Van folyamatban forditas amibe besegithetek vagy tudtok linkelni guideot hogy hogyan lehet a FW meg a RES filet magyaritani mert akkor nekiallok en.
Szia
Pontosan ugyan így jártam én is. Én egy angol hankou firmwaret fordítottam át MB3Editorral. Nem lett teljesen tökéletes mert a kezdőképernyőn a napok angolul jelennek meg, és néha az értesítés nem jelenik meg teljes hosszában.
rendben. annyi már biztos, hogy erre wuhan firmware kell. amennyiben elakad a frissítés próbáld meg a bluetooth ki-bekapcsolását. ha ez sem segíte, telefon ki-bekapcs. általában ezek valamelyike után lefut megfelelően.