Köszi minden szavadat! De tényleg, nem irónia!
Nem magamra hivatkoztam a PH-n, hanem itt volt egy user, ő rá gondoltam
185
A telefon nem lett külön a telefonnal párosítva, a Google fiókot meg nem tudtam, hogy gáz lesz vele, nem is gondoltam volna. Magával a fiókkal nem tudok bejelentkezni a moddolt Mi Fit-be, viszont ha regisztrálom ugyanazt ez e-mail címet, akkor úgy már működik. Fiók-cím látszólag egy, de mégsem.
A factory resettel tisztában vagyok, ad is, de el is vesz, ha érted mire gondolok.
Azt is sejtettem, hogy a 3 féle alkalmazás keresztbe tesz egymásnak, illetve a különböző jogosultságok is biztos, lehet valahova egy plusz vagy egy mínusz pipa és simábban megy a dolog.
Tényleg köszi a munkádat, hidd el, hogy sokunknak okozol vele örömöt. Én most kicsit szívtam, de ez valószínűleg inkább user error volt, esetleg a kínai androidok kicsit kavartak hozzá. Tényleg viszonylag sok eszközre húztam különböző romokat, rootoltam és általában a leírások 95%-ban működtek elsőre. Ennyit még azt hiszem soha semmivel nem szívtam.
Majd ha megjön a harmadik óra anyámnak (62), azon is rajta lesz a magyar nyelv és lazán kezeli majd pár hét után, akkor azt mondom, hogy megérte minden percét!
Tényleg köszi!