Neviem presne, mama ma iPad s najnovsim iOS a tam si moze vybrat, co bude aktualizovat manualne a co nie. Napr. aktualizuje len Skype a ostatne moze nechat tak.
Skus na Android telefone nainstalovat SK Mod verziu 4.0.0. od xpaulos2, na iOS (ak teda tam je tiez aktualna 4.0.0) by to potom uz nemalo prepisat firmver.
iOS nemam teraz ako odskusat, ale jednemu znamemu na iPhone som to svojho casu tak dal a islo mu to, az raz aktualizoval originalnu MiFit a mal zase cinsky MB3.
Ahojte, mne ten Modified MiFit with Auto-Install SK to MB3 4.0.0 a ani 3.6.0 vobec neprepisuje FW. v naramku. A jedine co mi to upravilo je ze ukazuje meno volajuceho. Inak nic. Viete nieco poradit? Dakujem.
Manzelke som stiahol modifikovanu aplikaciu MiFit 4.0.0 a nevie sa do nej prihlasit. Vyberie si svoje konto a potom len stale nacitava. Ma samsung A7. Ked som si tu aplikaciu stiahol do mojho Xiaomi MI A2 bez problemov som sa prihlasil. Vedel by niekto poradit co s tym
Manzelke som stiahol modifikovanu aplikaciu MiFit 4.0.0 a nevie sa do nej prihlasit. Vyberie si svoje konto a potom len stale nacitava. Ma samsung A7. Ked som si tu aplikaciu stiahol do mojho Xiaomi MI A2 bez problemov som sa prihlasil. Vedel by niekto poradit co s tym