Meriate si pomocou Notify svoje sportove aktivity ? Mne sa dost casto stava,ze ak prekrocim cca 65Km,tak mi to na naramku resetne a pocita znovu od nuly. (v aplikacii sa to nastastie neresetne )
Number of notifications: 16
Weather - full names of days
Battery on main screen
Icon for notifications on main screen
Time for notifications 15s
Add Calendar instead About
Only with resources v47 Modified Calendar FW_Mili_wuhan_2_3_0_28_SK Mod v2.fw (last ver. - 12.5.2019 11:00)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Firmware for Mi Band 3 NFC
v1.7.0.16 Only with resources v47 FW_Mili_chongqing_1_7_0_16_SK.fw (last ver. - 12.5.2019 10:30)
Modified FW
Number of notifications: 16
Weather - full names of days
Battery on main screen
Icon for notifications on main screen
Ja osobne robim update tak, ze zrusim sparovanie naramku, odinstalujem MiFit, dam novu verziu a opatovne sparujem. Urobi sa mi automaticky update (vdaka xpaulos2) a je to OK.
Ja osobne robim update tak, ze zrusim sparovanie naramku, odinstalujem MiFit, dam novu verziu a opatovne sparujem. Urobi sa mi automaticky update (vdaka xpaulos2) a je to OK.
Tak som si nahodil aj ja tú novú verziu a všimol som si, že na náramku mi neukazuje stav batérie ako predtým. ja som niečo pokašľal, alebo aj vy to máte tak?
Edit: už sa mi to nejakým zázrakom podarilo ale prišiel som o kalendár. Mal by som ale ešte jednu otázku. Kolega má MB3 ale nie Global verziu. Slovenčina sa dá nahodiť aj tam?
skusil som factory reset ale výsledky sa ukazu az zajtra kedze naramok nema teraz tie udaje co appka, každopádne po aktualizácii mi neukaze smsku, ako si na tom ty?
#1,373
Ahoj,tak můj náramek je asi začarovanej. Už druhý den se snažím nahrát Cz Fw, vždy po 99% aktualizace spadne. Aktualizoval jsem přes Notifi i přes Gadget a pořád stejná písnička. Přitom aktualizace Res i Font proběhne korektně.Náramek mám v Aj a Fw 2.3.0.6.Zkoušej jsem i jiný tlf-pořád stejné. 99%-aktualizace se nezdařila, přenos metadat se nezdařil. Nějaký nápad?