Chybná Mi Fit, respektive nepodporuje nastavení obrazovek s verzí FW, kterou máte v náramku. Už se to tu řešilo buď CZ nebo SK vlákně. Konkrétně radil @xpaulos2
Ahojte.Tak som sa konečne dokopal a nahral som FW.Resp sa pokusil,ale pri 100% to vždy skonči chybovou hláškou.Ako sa da naramok resetovat,žeby som to skusil znova?
Ahojte.Tak som sa konečne dokopal a nahral som FW.Resp sa pokusil,ale pri 100% to vždy skonči chybovou hláškou.Ako sa da naramok resetovat,žeby som to skusil znova?
Spred pár dní: Yesterday at 11:35 PM
Spred pár dní: Yesterday at 11:35 PM
Pokud máš v menu náramku tovární reset tak tak. Ale to ti nepomůže, náramek se spojí a FW se přenese. Nenahráváš jiný FW který není určen pro danou verzi MB3. Také mě nahrávání FW občas padá, to se stává.