Mam stejny problem, navic se mi aktualizovala aplikace a firmware driv nez jsem si to tady precetl a naramek se mi hodil do cinstiny, po zpetnem nahrani firmwaru s cz, vyzaduje naramek pripojeni k aplikaci a ta nejde (bad day)
Mam stejny problem, navic se mi aktualizovala aplikace a firmware driv nez jsem si to tady precetl a naramek se mi hodil do cinstiny, po zpetnem nahrani firmwaru s cz, vyzaduje naramek pripojeni k aplikaci a ta nejde (bad day)
Sam nevim, naramek mam treti den a okamzite mam s nim nejake potize, asi bude potreba pockat na novy firmware a fixnuti apky od vyvojare, ale to tady bude vedet nekdo ze zkusenejsich.
Hi, CZ software working AWESOME!! Thank you. Only could please tell me how can I see, if somebody call me ( his ID) ? Because I see only incoming call. Thank you @Kirill
uz to beží normálne, miesto otáznikov v počasi mam počasie české.. treba si stiahnuť mod appku czech mi fit, vsetko po Slovenky, počasie miesto otáznikov čeština
uz to beží normálne, miesto otáznikov v počasi mam počasie české.. treba si stiahnuť mod appku czech mi fit, vsetko po Slovenky, počasie miesto otáznikov čeština
Omlouvam se, ale nechapu co delam spatne. Mam stahnuty firmware 1.0 (based on original 1.2.0.8) a oficialni apku Mi Fit verzi 3.4.4, kdyz nainstaluji cestinu skrze Gadgetbridge, tak pote si naremek od mne vyzada pripojeni k aplikaci, po pripojeni jsem tam, kde jsem byl na zacatku jelikoz se zacne stahovat firmware, ktery mi opet vraci do naramku cinstinu, prosim o pomoc, dekuji moc.
Tak jsem stahnul apku v3.4.2 primo zde podle rady a v obchode play zakazal aktualizace, nahral jsem firmware v1.2.0.8 s cestinou a sparoval s mobilem, vse se povedlo, ale i kdyz apka ukazuje sparovani a na naramku jsem to i potvrzoval, tak jediny co naramek zobrazuje je "Pripojte aplikaci pro aktualizaci".
Tak jsem stahnul apku v3.4.2 primo zde podle rady a v obchode play zakazal aktualizace, nahral jsem firmware v1.2.0.8 s cestinou a sparoval s mobilem, vse se povedlo, ale i kdyz apka ukazuje sparovani a na naramku jsem to i potvrzoval, tak jediny co naramek zobrazuje je "Pripojte aplikaci pro aktualizaci".
View attachment 451View attachment 452View attachment 453