Existuje krome tech customizovanych verzi (kalendar,obalka,...) take aktualni verze, ktera je jen a proste pocestene bez vsech tech dodatecnych features? Jestli ano,bylo by fajn ji udrzovat na 1.prispevku s dalsimi... Diky
1) Počeštěná verze je také vlastně CUSTOM..., protože musíš sahat do originálního FW
.
2) To co hledáš, tak může být právě zde
#43 a všechno je v tom
FW 2.0.0.4.zip. Přečti si celý ten příspěvek! Dny u počasí budou ve zkratce a nebude správně diakritika, jelikož to nelze dosáhnout prostým překladem. BTW - třetí příspevek (od
@jenes ) má odkaz na archiv a je tam také nějaká ta verze FW 2.0.0.4 ..., možná to bude pouze ten (s)prostý překlad
.
3) Umístění prostého překladu FW (i když bude s chybou viz. druhý bod) zvažím a možná to tam zkusím někde upnout, ale
v prvním příspěvku by se měl objevovat především FW s TOP úpravami (= funkce navíc tj. úpravy od @majsi, bezchybný překlad, poslední aktuální opravené verze... odpovídající RES pro správnou funkčnost), prostě ten nejvychytanější a nejvymazlenější..., což tam skutečně je! Případně rychlé odkazy na návody... Dle mého úsudku tam máme umístěno to, co je potřeba a hned v dalších příspěvcích jsou umístěny a spravovány custom RES a další návody...
Nechci úvodní příspěvek přehltit, mám obavu, že se stane nepřehledným, nelze tam upnout všechny verze FW... (tj. datumové varianty DD.MM, DD/MM, MM.DD, MM/DD, pouze procenta bat., pouze procenta bat. s ico, pouze upozornění s obálkou, variantu s počítadlem upozornění, ... a všechny možné kombinace tohoto...) a nejlépe ke všemu obrázky...
Toto NELZE! NELZE! NELZE! (A neodstoupím! Neodstoupím! Neodstoupím!
)
Vůbec mne nenapadlo, že by někdo dával přednost pouze přeloženému FW... (ale je to každého věc), já osobně chci za málo peněz hodně muziky a tančit až do rána
.