Ok, vím, že stylem otázky jsem si na to naletěl... Nicméně poprosil bych o postup jak zrealizovat aspoň to zobrazení volajícího.
Ad 1) Jméno volajícího (tlf. číslo se ti bude zobrazovat), když povolíš používané aplikaci (např. Mi Fit) všechna oprávnění o která aplikace žádá tj. PŘÍSTUP K POLOZE (GPS), PŘÍSTUP KE KONTAKTŮM, PŘÍSTUP KE ZPRÁVÁM, PŘÍSTUP K SOUBORŮM, dále je potřeba povolit aplikaci (přístup) čtení oznámení. To, co jsem napsal velkými písmeny, tak si o to řekne APK sama... a u svého tlf. musím sám povolit čtení oznámení ručně (někomu to vyskakuje samo..., záleží na ver. Androidu, TLF, nadstavbě...). Pokud toto všechno povolíš, budou se ti na MB3 zobrazovat jména, které máš v adresáři, jinak by jsi měl vidět tlf. číslo.
Ad 2) Když někdo volá a MB3 ti tancuje na zápěstí, tak jedním krátkým dotykem vyzvánění neukončís, ale bude pouze ztlumené. Když někdo volá a MB3 ti tancuje na zápěstí, tak jedním dlouhým dotykem vyzvánění ukončís - stejně, jako by jsi hovor "típnul".
Takto je to nastavené při používání Mi Fit (platí pro oba dva body)
. Pokud pužíváš Notify, tak
tam je hromada nastavení a ještě jsem se s tím úplně nezžíl (mám ji zakoupenou od včerejšího večera, ale nebyl čas na prozkoumání...).