FW Mod Czech Firmware 2.4.0.32 / 1.8.0.34 | Mi Band 3 & Mi Band 3 NFC

Já to mám úplně stejné. Vážně nevím kde jsem udělal chybu. Asi v tom, že jsem aktualizoval i když vše fungovalo dobře. Zkusím návrat. Snad to pomůže.

EDIT: tak potom co jsem nahrál starý firmware to funguje.
Udělal jsem to samé, vše ok. mifit 3.6.0 + fw 2.3.0.6

Barbar

New member
#1,373
Ahoj,tak můj náramek je asi začarovanej. Už druhý den se snažím nahrát Cz Fw, vždy po 99% aktualizace spadne. Aktualizoval jsem přes Notifi i přes Gadget a pořád stejná písnička. Přitom aktualizace Res i Font proběhne korektně.Náramek mám v Aj a Fw 2.3.0.6.Zkoušej jsem i jiný tlf-pořád stejné. 99%-aktualizace se nezdařila, přenos metadat se nezdařil. Nějaký nápad?
Ahoj, mám stejný problém a hned 2x :( - koupil jsem dceři a manželce (v xm.cz) nové Mi Band 3 (náhrada za "vysvícené" dvojky) a ať dělám, co dělám, měním způsoby instalace, telefony a verze fw, jsou pořád v EN.
Pokud nahrávám fw přes Gadget, tak skončím (po 99%) na chybě přenosu metadat.
Pokud přes Notify, tak tam zkouším i alternativní metody instalace, ale vždy to končí hláškou na hodinkách "Couldn't update".
Ze zoufalství jsem zkusil i slovenský upravený Mi Fit 4.0.0 s automatickou instalací upraveného SK firmware - náramek se aktualizoval, ale zůstává v EN.
Už jsem tím strávil tři večery a vzdávám to...

Hele dnes jsem musel znuvu nahrát češtinu.Modifikovaná mi fit mi jí přepsala.Postup byl .Nejprve jsem si stáhnul mod.mi fit 3.6 nainstaloval ho.Spároval s mi band.Povolil viditelnost třetích stran.Zrušil párování.Odinstaloval mi fit.Nainstaloval jsem Notify Fitness.Spároval ho s mi band.Vyhledal jsem v mobilu přes totalcmd předem stažený cz firmwer.Rozkliknul jsem notify automaticky zkontrolovalo firm.Dal jsem aktualizaci .Po aktualizaci jsem odinstaloval notify.Nainstaloval Z Google play beta verzi GadgetBridde.Spustil a spároval jsem ho s mi band.Poté znovu otevřel totalcmd našel v mobilu wuhan.res a aktualizoval .Odpároval jsem Gadget.Odinstaloval ho.Znovunainstaloval modifikovaný mi fit 3.6 spároval.Tenhle postup mi fungoval jako jediný po více různých pokusech.Otesováno 3x ???

thorazgard

Active member
Tak jsem po delsi dobe aktualizoval na CZ 2.3.0.28
Je to jednoduche jak facka :cool:

stáhnout upravenou mi fit 3.6.0, odinstalovat stary, nainstalovat novy... nechat si tam nahrant cinstinu a cinske resources ... zapnout viditelnost tretich stran a pak nahrant fw a resources skrz gatgetbridge ... vse na prvni pokus s cestinou pocasim se vsim ... nechapu kde mate porad problem ;)

Diky moc za vasi praci s FW!!!

PS: tesim se na Mi band 4 .. konecne barevny display ...

Last edited:
Ahoj, mám stejný problém a hned 2x :( - koupil jsem dceři a manželce (v xm.cz) nové Mi Band 3 (náhrada za "vysvícené" dvojky) a ať dělám, co dělám, měním způsoby instalace, telefony a verze fw, jsou pořád v EN.
Pokud nahrávám fw přes Gadget, tak skončím (po 99%) na chybě přenosu metadat.
Pokud přes Notify, tak tam zkouším i alternativní metody instalace, ale vždy to končí hláškou na hodinkách "Couldn't update".
Ze zoufalství jsem zkusil i slovenský upravený Mi Fit 4.0.0 s automatickou instalací upraveného SK firmware - náramek se aktualizoval, ale zůstává v EN.
Už jsem tím strávil tři večery a vzdávám to...

Skus to podle mého příspěvku.Já měl stejný problém.Ono to múže být i chovánim mobilu.Já mám xiaomi.Pokusů bylo několik než jsem to vychytal.:unsure:

Barbar

New member
Skus to podle mého příspěvku.Já měl stejný problém.Ono to múže být i chovánim mobilu.Já mám xiaomi.Pokusů bylo několik než jsem to vychytal.:unsure:
Jdu na to, dám vědět... Tak opět se nepovedlo "Couldn't update"

Last edited:

Luka3

New member
To já mám teď zase problém, že se nedokážu spárovat s aplikací Gadgetbridge. S mifit v pohodě, ale gadget nic. Náramek vidí ten i zavibruje, ale potom se jen čeká a čeká...

Brbla

New member
ahoj, mám stejný problém, že update proběhne až na 99%, ale pak update error.... jel jsem podle tohoto návodu - Instalace českého/slovenského jazyka pomocí IOS zařízení - isix.cz
RES_47_CZ Calendar.res - Update complete
FW_Mili_wuhan_2_3_0_28_CZ.fw - Update error
iPhone SE, náramek MiBand3.
Pomůžete někdo prosím?
Ten samý problém, zkoušel jsem to přes AmazTools – autor teď vydal rychle po sobě 2 updaty a ani s jedním to nefunguje. Zkoušel jsem i Android a tam různé SW nástroje zde ve fóru doporučované – vždy to dojede na 99 % a pak ohlásí chybu.

Řešení nevím – možná je v mém náramku jiný typ chipu a tak není náramek jako náramek, i když se navenek jmenuje řada MiBand3? Jinak mne nic nenapadá. Přítelkyni jsem dal svůj první počeštěný (prošlo na první dobrou) a nechal si anglický s tím, že to časem snad půjde. Zatím stále nic.

TyKej

New member
Cau. Prijde mi že nejsem uplne blbej a už to prehrávám poněkolikáté :) ale pokažde když si mám stahnout vsechno nove tak se vtom prvnim přispěvku vubec nevyznám :)
Tim nechci řict že je to spatne uděláné! Jen jsem na jine vlně asi :D
Každopádně zatím se vždycky povedlo vše :)

Looki97

New member
Tak jsem po 2 měsících konečně rozchodil znovu Mi Band 3. Po aktualizaci na předchozí verzi mi nešel vůbec připojit, ani nebyl vidět v bluetooth. Vybití náramku nepomohlo. Tak jsem zkusil hard reset a funguje! Stačí tahle součástka ze zapalovače a zmáčknout ji několikrát na pravém pinu. Náramek se hned restartuje a nabídne připojení k mifit.

Trusted Store

Members online

No members online now.

Our Telegram Channel

Which color of official strap would you like to buy for your Mi Band 3?

• Black

Votes: 2,156 52.8%
  • Deep Blue

Votes: 1,198 29.3%
  • Redish Orange

Votes: 729 17.9%

Forum statistics

Threads
2,454
Members
211,991
Latest member