Ahoj, testoval jsem programek z techto stranek: Fresh - Mi Band 4 | Amazfit WatchFaces catalog docela pekne to funguje, jen k tomu potrebujes photoshop, ale to v dnesni dobe neni problem
Ahoj mám porzbu je aspoň už angličtina na verzi NFC? Dneska mi dorazily v CN angličtina přepnuta aspoň v Mi band Master ale pořád požadují spojení s mifit
Já to řeknu jinak .. spíš ušetřili 3 dolary což je asi 70 korun a budou se s tím pořád jebat, protože když přijde nový FW tak zase rozsypaný čaj ... kdo chce kam .. chuj tam s ním
Global verze náramku stojí 37 USD na ali ...
Smím se zeptat na co ti je čínská verze s NFC? Teda pokud nejsi číňan v číně tak podle všeho ti je u nás to nfc k ničemu ...
Tak počítal jsem s tím, že to bude stejné jako u Mi Bandu 3, kde bylo úplně jedno jakou verzi máš, protože tam šla ta čeština jednoduše nahrát (díky lidem na tomhle fóru).
Tak počítal jsem s tím, že to bude stejné jako u Mi Bandu 3, kde bylo úplně jedno jakou verzi máš, protože tam šla ta čeština jednoduše nahrát (díky lidem na tomhle fóru).
Nic si z toho nedělejte. Já si také koupil Mi Band 4 (někde se to seklo, přišlo mi to až dnes) a zjistil jsem, že jsem si nedobrovolně objednal čínskou variantu (alespoň dle krabice, přiloženého manuálu a menu po zapnutí).
Mám iOS, takže v AmazTools jsem to přepnul do angličtiny, české znaky to neumí skoro žádné a pro svou blbost/nedočkavost si holt budu muset zkusit vyřešit problémy, jak to jen půjde.
Možná to nepůjde a budu tu zdrojem obecného veselí. V menu hodinek je Alipay (je to to NFC? V mauálu to v rozsypaném čaji nejsem schopen poznat a anglický nepřibalili).
Ale abych se jen nechlubil, jaké jsem pako. Z Mi Fit aplikace jsem jim poslal zpětnou vazbu, zda by mohli do podpory notifikací přidat české znaky ”žluťoučký kůň…ŽLUŤOUČKÝ…" a přišlo mi potvrzení, že jim zpráva byla doručena. Pokud by se chtěl někdo k „nátlaku“ přidat – konec konců, aplikace v telefonu je počeštěná vcelku dobře.
U minulého náramku Lenovo se na to vývojáři sice vybodli, ale pánové z Vidonnu (náramek předtím) se pochlapili a v příštím FW se z ◻ stala čitelná písmena. Třeba jsou v MiBandu z toho flexibilnějšího těsta.
Já to řeknu jinak .. spíš ušetřili 3 dolary což je asi 70 korun a budou se s tím pořád jebat, protože když přijde nový FW tak zase rozsypaný čaj ... kdo chce kam .. chuj tam s ním
Global verze náramku stojí 37 USD na ali ...
Smím se zeptat na co ti je čínská verze s NFC? Teda pokud nejsi číňan v číně tak podle všeho ti je u nás to nfc k ničemu ...
Určitě je to čistě zajímavost ze se Číňan překoukl a místo globalu poslal cn verzi za to už dostal ? nejde mi o ušetření ale prostě jas se stim dá poprat aby to bylo aspoň nějak funkční jinak mám normální verzi bez NFC a funguje skvěle
Mám asi blbou otázku mám v náramku verzi 1.0.5.48 a na první stránce je res 52 snaci v notifi Nainstalovat nebo musím komplet upravený mi fit app a pak nainstalovat?
Mám asi blbou otázku mám v náramku verzi 1.0.5.48 a na první stránce je res 52 snaci v notifi Nainstalovat nebo musím komplet upravený mi fit app a pak nainstalovat?
Tak nic nahodim app mi fit, verzi soft nechá stejnou a nato res nefungujou