Έκανα όλα τα βήματα για να περάσω ελληνικά και ακόμα μου βγάζει κινέζικα. Κατέβασα gadgetbrige και άνοιξα από εκεί τον φάκελο με την ελληνική γλώσσα έκανε κανονικά εγκατάσταση και ενημέρωση αλλά ακόμα βγάζει κινέζικα ??
Έκανα όλα τα βήματα για να περάσω ελληνικά και ακόμα μου βγάζει κινέζικα. Κατέβασα gadgetbrige και άνοιξα από εκεί τον φάκελο με την ελληνική γλώσσα έκανε κανονικά εγκατάσταση και ενημέρωση αλλά ακόμα βγάζει κινέζικα ??
If you find a mistake in the translations or any other error, please report it here!
Translation suggestions or changes can be made on GeekDoing Translation Center
Καλησπέρα και καλές γιορτές, δοκίμασα το ελληνικό firmware με το ελληνικό mi fit app ακολούθησα τις οδηγίες αλλά μου βγάζει το εικονίδιο στην εικόνα, το ενώνω ξανά κανονικά αλλα παραμένει, το εχω ζαλίσει γενικά αλλά δεν βγάζω άκρη..
Καλησπέρα και καλές γιορτές, δοκίμασα το ελληνικό firmware με το ελληνικό mi fit app ακολούθησα τις οδηγίες αλλά μου βγάζει το εικονίδιο στην εικόνα, το ενώνω ξανά κανονικά αλλα παραμένει, το εχω ζαλίσει γενικά αλλά δεν βγάζω άκρη.. View attachment 3106
Ρε παιδιά σε εμένα γιατί δεν λειτουργεί;;; Επίσης δεν μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με mi fit και gatherbridge. Συνδέονται με gatherbridge εγκαθειστω το fireware γυρίζει στα ελληνικά. Μόλις κάνω σύνδεση με mi fit γυρίζει πάλι στα κινεζικα
Dear Kiril, will you update the Greek firmware to latest one? The guys from the iTechnews are doing a great job but I the band interaface when you install their version differs from the original one.
Καλημέρα. Κατεβάζω το αρχείο αλλα οταν πάω να το τρεξω μου ανοίγει με αλλη εφαρμογή που έχω κατεβασμένη. Την έκανα απεγκατάσταση αλλα μετά δεν μου ανοίγει καθόλου το αρχείο. Τι μπορει να φταίει;