שלום וברכה
ראשית, אלעד היקר, רציתי להודות לך מאוד על כל ההשקעה!!! קניתי את הצמיד החדש של שיומי כבר לפני מספר חודשים וכבר ויתרתי על הרעיון של עברית כי לא מצאתי ברשת שום פתרון אמיתי... ו.. הפתרון שלך כולל הקבצים להורדה וכו' לגמרי עובד!! אז באמת תודה רבה רבה!!
שנית, נתקלתי ב-2 תקלות, הייתי שמח לשמוע אם יש לך פתרון או אם עשיתי משהו לא בסדר.. אסביר את השלבים שעשיתי ותאמר לי מה עשיתי לא בסדר:
1) ראיתי שכולם מדברים על קושחה 1.0.7.60 אבל מהקישור של אתר מגה להורדת הקבצים, הורדתי את קושחה מספר 1.0.9.22 ובנוסף את קבצי המקורות והפונט שמתאימים לקושחה מספר 1.0.9.22.
2) מחקתי את אפליציית "מי פיט" הרשמית והתקנתי את המקוסמטת בגרסה 4.0.13. בנוסף התקנתי את אפליקציית "נוטיפיי אנד פיטנס" דרך חנות גוגל.
3) התחברתי לצמיד דרך אפליקציית "מי פיט" המקוסמטת. ואז חיברתי את הצמיד לאפליקציית "נוטיפיי אנד פיטנס".
4) נכנסתי באפליקציית "נוטיפיי אנד פיטנס" להגדרות - עדכון - בחירת קובץ ובחרתי את קובץ הקושחה העדכני הנ"ל. בסיום, בחרתי בקובץ המקורות והתקנתי ובסיום בחרתי בקובץ הפונט והתקנתי.
5) חזרתי לאפליקציית "מי פיט", נכנסתי להגדרות ובחרתי "לכפות את שפת הצמיד" לשפה הערבית.
בדקתי בצמיד (עשיתי טסט על ידי הודעות ווטסאפ) ואכן הן מופיעות בעברית מלאה מימין לשמאל שזה מדהיםםם!!!!
אבל נתקלתי ב-2 בעיות שאשמח אם תוכל לעזור לי בהן:
1) אמנם התראות, כגון הודעת ווטסאפ, אכן מופיעות בעברית.. אבל.. זה מראה את ההתראה/הודעה לחצי שנייה ואז ישר רושם באנגלית "בדוק את ההודעה בטלפון" במקום (כפי שזה במצב המקורי) להראות את ההודעה
מספר שניות עד שהמסך נכבה מעצמו. למה זה קורה? משהו בהגדרות אולי?
2) כל האייקונים בתפריט הצמיד רשומים לי בערבית ולא בעברית (למשל, מזג אוויר, אימון וכו' וכו', כולל תת התפריטים..).. הכל בערבית... זה קשור לקושחה? אולי הגדרתי משהו לא נכון? אולי צריך להגדיר משהו נוסף ב"נוטיפיי אנד פיטנס"?
מצורפות תמונות של הגדרת השפה במי פיט + האייקונים כפי שמופיעים לי בצמיד..
בנוסף, שאלה אחרת סופר חשובה: אני לא סובל את האפליקצייה "נוטיפיי אנד פיטנס"... האם אני חייב להשאיר אותה כדי שההתקנות של הקושחה, המקורות והפונט הנ"ל ימשיכו לעבוד או ברגע שסיימתי ההתקנות אני יכול להשאר רק עם ה"מי פיט" טכנית?? הרי, ה"נוטיפיי" שימשה אותי רק להתקנת הנ"ל.. לא הגדרתי הגדרות נוספות בה.. ההגדרה לשפה הערבית וכו' עשיתי דרך ה"מי פיט".. לכן אני מתלבט בעניין. מה דעתך?
מתנצל על ההודעה הארוכה
אודה מאוד לעזרתך כשתוכל
תודה מראש
View attachment 9100
View attachment 9101
View attachment 9102
View attachment 9103