Azt látom én is. Nekem most a playos MiFit van fent, mivel a MiBandage küld magyar időjárást. Ma elfelejtettem elindítani a track rögzítést reggel, amikor a kutyát elvittem sétálni, pedig kipróbálhattam volna. Az asszony Bipjén, iPhonon megy. Eredeti FW, és appstoros MiFit.
Rajen!
Gyorsba kipróbáltam. Elindítottam egy sétát, kimentem az utcára, mentem 700 m-t, és szépen megjelenítette a Google térképen. Ezek szerint playos, nem moddolt MiFitben megy.
Feltettem a béta firmware-t és a magyarított Mi Fit-tel használom. Szépen magyarul írja az időjárást. Tartok a bétás Mi Fit-ektől, mert két Bip-et vágott nálam gallyra.
Tibi
Próbáld ki a MiBandage appot. Annak van külön saját magyar nyelvű időjárása. Be lehet állítani, hogy telefon magyar, Band angol. Gondolom a béta FW nincs magyarul. Én a playos MiFit-et használom, mivel az rögzíti a trackot, az időjárás meg a MiBandage miatt magyar
A másik fórumon kérdésedre nálam 1 üzenet 1x jön meg. De a MiBandage - ben állítható ez is.
Tibi
Próbáld ki a MiBandage appot. Annak van külön saját magyar nyelvű időjárása. Be lehet állítani, hogy telefon magyar, Band angol. Gondolom a béta FW nincs magyarul. Én a playos MiFit-et használom, mivel az rögzíti a trackot, az időjárás meg a MiBandage miatt magyar
A másik fórumon kérdésedre nálam 1 üzenet 1x jön meg. De a MiBandage - ben állítható ez is.
Az első hozzászólásban ott a magyar béta firmware. Nekem már az van fent és még él a karkötő. A Mi Bandage-on még gondolkodom. Jó lenne, ha minél kevesebb applikáció kellene egy feladat megoldására.