RES Persian/Farsi resources

Did you find any problems?

  • Yes

    Votes: 13 59.1%
  • No

    Votes: 9 40.9%

  • Total voters
    22
  • Poll closed .
Resources Version
96

Pejwack

New member
Joined
Oct 17, 2020
Messages
2
Likes
0
Points
1
سلام. لطفا کسی هست کمک کنه. ساعت haylou LS01در پیام‌ها و نوتیفیکیشن فارسی نشون نمی ده. کمک کنید چکارش کنم درست بشه.
 

NightWolf

Well-known member
Joined
Oct 18, 2019
Messages
236
Likes
166
Points
53
ببخشید فارسی رو هاییلو ۰۱ هم قابل اجراس ؟
سلام
متاسفانه این فایل ها فقط برای می بند ۵ قابل استفاده هستند و در صورت اقدام به نصب روی هر دستگاه دیگری، احتمال بریک شدن دستگاهتون خیلی زیاد هست
 
Joined
Jan 23, 2020
Messages
4
Likes
0
Points
1
درود
من cinco_v96_Persian_Notif.res
رو نب کردم به همراه آخرین نسخه نوتیف اند فیتنس، ولی نوتیف هنوز مشکل داره، چیو دقیقا باید تغییر بدم؟
فیرمور می بند هم توسط می فیت به آخرین نسخه 1.0.9.66 آپدیت شده
 

NightWolf

Well-known member
Joined
Oct 18, 2019
Messages
236
Likes
166
Points
53
درود
من cinco_v96_Persian_Notif.res
رو نب کردم به همراه آخرین نسخه نوتیف اند فیتنس، ولی نوتیف هنوز مشکل داره، چیو دقیقا باید تغییر بدم؟
فیرمور می بند هم توسط می فیت به آخرین نسخه 1.0.9.66 آپدیت شده
لطفا مشکلتون رو دقیق بفرمایید
 
Joined
Aug 24, 2019
Messages
5
Likes
5
Points
8
سلام نایت ولف عزیز
دمت گرم بابت فونت فارسی . همه چی دستبند اوکی هست
داداش،میشه فونت فارسی دستبند رو عوض کرد؟ یعنی پیشفرضش رو عوض کرد؟
مثلاً بجای فونت فارسی دستبند،فونت فارسی B Koodak رو گذاشت؟
چون هم یکم بُلد و خوش استایل هست
دمت گرم اگه میشه یه حرکتی هم رو این بزنی
عشقی داداش گلم
 

He5am2099

Well-known member
Joined
Jan 31, 2020
Messages
560
Likes
526
Points
103
سلام نایت ولف عزیز
دمت گرم بابت فونت فارسی . همه چی دستبند اوکی هست
داداش،میشه فونت فارسی دستبند رو عوض کرد؟ یعنی پیشفرضش رو عوض کرد؟
مثلاً بجای فونت فارسی دستبند،فونت فارسی B Koodak رو گذاشت؟
چون هم یکم بُلد و خوش استایل هست
دمت گرم اگه میشه یه حرکتی هم رو این بزنی
عشقی داداش گلم
If you want a custom font, then you have to make one with a little complicated procedure that needs python installed so it can read the .py files. Basically only 2 people made a custom font. I'm also working on a custom font too that is from the galaxy watch 3. I'm going to also change the persian font to the one in the galaxy watch so it'll be great. I hope I could help you with this.

اگر شما یک فونت کاستوم می خواهید، باید با استفاده از پایتون و یک سری فایل ها بتوانید درستش کنید. من خودم یک فونت گلکسی واچ می زنم که در آن فونت فارسی را هم تغییر خواهم داد. امیدوارم به شما کمک کرده باشم​
 
Last edited:
Joined
Aug 24, 2019
Messages
5
Likes
5
Points
8
If you want a custom font, then you have to make one with a little complicated procedure that needs python installed so it can read the .py files. Basically only 2 people made a custom font. I'm also working on a custom font too that is from the galaxy watch 3. I'm going to also change the persian font to the one in the galaxy watch so it'll be great. I hope I could help you with this.

اگر شما یک فونت کاستوم می خواهید، باید با استفاده از پایتون و یک سری فایل ها بتوانید درستش کنید. من خودم یک فونت گلکسی واچ می زنم که در آن فونت فارسی را هم تغییر خواهم داد. امیدوارم به شما کمک کرده باشم​
مرسی حسام جان. دمت گرم داداش گلم
 

hh_qq

New member
Joined
Apr 14, 2020
Messages
3
Likes
0
Points
1
سلام. نسخه می بند به 1.0.9.66 آپدیت شد و فارسیش پرید. الان باید فایل جدید برای فارسی شدنش استفاده بشه یا از همون فایلهای ورژن قبل میشه استفاده کرد؟
 

NightWolf

Well-known member
Joined
Oct 18, 2019
Messages
236
Likes
166
Points
53
سلام. نسخه می بند به 1.0.9.66 آپدیت شد و فارسیش پرید. الان باید فایل جدید برای فارسی شدنش استفاده بشه یا از همون فایلهای ورژن قبل میشه استفاده کرد؟
سلام
فایل جدید موجود هست
(v96)
فقط باید فایل ورژن 96 رو نصب کنید
 
Last edited:

Hadi1985

New member
Joined
Apr 14, 2021
Messages
1
Likes
0
Points
1
سلام خسته نباشید واسه ساعت هوشمند هایلو مدل ls02 چجوری میشه فارسی رو واسش آورد ؟؟ برعکس و جدا.جدا مینویسه
 

Omk20

New member
Joined
Apr 30, 2021
Messages
1
Likes
0
Points
1
سلام دوستان کسی تونسته ls01
رو فارسی یا انگلیسی کنه؟ برای من ورژن ۲۶ و انگلیسی نمیشه
 

Khaleq63

New member
Joined
Dec 6, 2019
Messages
28
Likes
3
Points
3
سلام نایت وولف عزیز ،
بیشتر از ۲۰ تا دست بند رو با روش و فایلهای شما فارسی کردم و هیچ مشکلی نداشت.
اما این یکی رو بعد از این که به گوشیم وصل کردم، از آنجایی که از می فیت مود شده استفاده می کردم طبق معمول ابتدا فایل ریسورس شما را با برنامه ای نوتیفی روش نصب کردم و صد در صد شد، بعدش همیشه ارور میداد که باید به می فیت وصل کنید ، منم طبق معمول اینبار فایل فریمور را با استفاده از همون برنامه نوتیفی نصب کردم، با اینکه صد در صد شد، اما صفحه اش نیومد و برخلاف دفعات قبل اینبار رو همون ارور که به می فیت
وصل کنید مونده، یه بار قبلاً اینجوری شده بود با روشن کردن آپدیت آنلاین از داخل می فیت مجدداً فریمور و منابع نصب شد و درست شد، اما این‌بار با وجودی روشن کردن آپدیت آنلاین، اصلا برنامه ای می فیت شروع به نصب فریمور نکرد، گفتم می فیت رسمی دانلود کنم و فریمور نصب بشه شاید درست شه که بازم می فیت رسمی روی این می فیت نصب نشد ، مجبور شدم اون می فیتو پاک کنم و اپ رسمی رو نصب کنم ، اما هرکاری می کنم وصل نمیشه،
میگه دست بند را باز نشانی کرده و دوباره کوشش کنید.
آیا راهی برای بازنشانی سخت افزاری شبیه هارد ریست گوشی برای می بند هست؟،
لطفاً بگین چی کار کنم.
 

Khaleq63

New member
Joined
Dec 6, 2019
Messages
28
Likes
3
Points
3
سلام نایت وولف عزیز ،
بیشتر از ۲۰ تا دست بند رو با روش و فایلهای شما فارسی کردم و هیچ مشکلی نداشت.
اما این یکی رو بعد از این که به گوشیم وصل کردم، از آنجایی که از می فیت مود شده استفاده می کردم طبق معمول ابتدا فایل ریسورس شما را با برنامه ای نوتیفی روش نصب کردم و صد در صد شد، بعدش همیشه ارور میداد که باید به می فیت وصل کنید ، منم طبق معمول اینبار فایل فریمور را با استفاده از همون برنامه نوتیفی نصب کردم، با اینکه صد در صد شد، اما صفحه اش نیومد و برخلاف دفعات قبل اینبار رو همون ارور که به می فیت
وصل کنید مونده، یه بار قبلاً اینجوری شده بود با روشن کردن آپدیت آنلاین از داخل می فیت مجدداً فریمور و منابع نصب شد و درست شد، اما این‌بار با وجودی روشن کردن آپدیت آنلاین، اصلا برنامه ای می فیت شروع به نصب فریمور نکرد، گفتم می فیت رسمی دانلود کنم و فریمور نصب بشه شاید درست شه که بازم می فیت رسمی روی این می فیت نصب نشد ، مجبور شدم اون می فیتو پاک کنم و اپ رسمی رو نصب کنم ، اما هرکاری می کنم وصل نمیشه،
میگه دست بند را باز نشانی کرده و دوباره کوشش کنید.
آیا راهی برای بازنشانی سخت افزاری شبیه هارد ریست گوشی برای می بند هست؟،
لطفاً بگین چی کار کنم.
 

Khaleq63

New member
Joined
Dec 6, 2019
Messages
28
Likes
3
Points
3
با گوشی خودم که کانکت کرده بودم و به مشکل خورده بود ، مجبور شدم می فیت رو هم حذف نصب کنم ، هر کاری کردم وصل نشد،
اما یهو فکری به سرم زد یک ورژن قدیمی می فیت مود شده رو. روی یک گوشی دیگه نصب کردم و با اکانتم لاگین کردم در کمال تعجب لیست دستگاههای که کانکت شده بود رو آورد و به آخرین می بند کانکت شد،
منم فایل فیرمور و ریسورس رو دوباره نصب کردم و خوشبختانه درست شد.
 

dashti750

New member
Joined
Jul 7, 2021
Messages
1
Likes
0
Points
1
Hello
I have an Amazfit t-rex (A1919) can you please add Persian Language to it?
Please release persian language
 

Trusted Store

Members online

Our Telegram Channel

Which color of official strap would you like to buy for your Mi Band 3?

  • Black

    Votes: 2,072 53.0%
  • Deep Blue

    Votes: 1,147 29.4%
  • Redish Orange

    Votes: 689 17.6%

Forum statistics

Threads
2,086
Messages
39,251
Members
205,318
Latest member
hdkaja
Top