V prvom rade, velke dakujem...
Vsetko funguje, nainstalovane na prvy sup cez Notify Fitnes. Len som zmeteny z toho, ze na co sluzi Modified FW Calendar ???
V prvom rade, velke dakujem...
Vsetko funguje, nainstalovane na prvy sup cez Notify Fitnes. Len som zmeteny z toho, ze na co sluzi Modified FW Calendar ???
Tento bug je v každej modifikovanej MiFit a aj bude ako aj problém s Google účtom, ak chceš nastaviť odomykanie tak odinstaluj modifikovanu nainštaluj oficialnu nastav ako chceš odinstaluj oficialnu a nainštaluj modifikovanu.
No to je to prave ze toto vsetko mam nastavene...a stale su velke rozdiely...ked som skusal aj Mifit tak som tam nastavil to iste a taktiez to nesedi....
tak spanok mi nabehol ked som zmenil v nastaveniach spanku uroven analyzy spanku na velmi presne z prednastavene.co s tym ma kua Anna Líza?
vyzera to tak,ze problem nastal ked som sa prebudil asi na pol hodku a znova zaspal.
tak spanok mi nabehol ked som zmenil v nastaveniach spanku uroven analyzy spanku na velmi presne z prednastavene.co s tym ma kua Anna Líza?
vyzera to tak,ze problem nastal ked som sa prebudil asi na pol hodku a znova zaspal.
Ja mam navolene Presne a verzia 4.7...s cim ale zapasim je to ze mi nemeria pocas spanku tep...resp...napr tri dni po sebe zmeria potom nejake dni zas nie a tak dookola...a pritom som v nastaveniach nic nemenil...iba na zaciatku lebo to takto mal predvolene kolega a jemu to ficalo krasne...
mna kalorie netrapia ale jedine co sa tam da zmenit je bmr formula.na vyber je 5 formuly.hned po prestaveni sa u kalorii nezmenilo nic ani u jednej.neviem ako to funguje.mozno to znova neprepocitava.nerozumiem tomu tak nechcem kecat.
mam naramok hlavne koli upozorneniam a tie mi idu lepsie nastavit na notifi,nac by som ho pouzival asi len na zmenu FW.stale nieco blbne.tie aktualizacie su naprd.obcas musim tie nastavenia potvrdit a vypnut,alebo opacne akokeby bolo zapnute aj ked je vypnute.(alebo zas opacne)
koli spanku s tepom,skus zapnut tu verziu 6.4 s tym cloud based default.mozno staci len kliknut na inu verziu a s5.monitor tepovej frekvencie mas zapnuty v nastaveniach spanku alebo vnastaveniach tepovej frekvecie?ja mam nastavene merat kazdu hodinu tep v tepovej frekvencii.
koli spanku s tepom,skus zapnut tu verziu 6.4 s tym cloud based default.mozno staci len kliknut na inu verziu a s5.monitor tepovej frekvencie mas zapnuty v nastaveniach spanku alebo vnastaveniach tepovej frekvecie?ja mam nastavene merat kazdu hodinu tep v tepovej frekvencii.
vyskusam...dik...monitor tepu m zapnuty ale iba v tepobej frekvencii na kazdych 6 hodin....lebo ked som zapol tep v nast.spanku tak mi blikal mb celu noc a meral kazdu minutu...