Upravena MiFit ukazuje meno volajuceho uplne v poriadku, mozno nemas povoleny pristup aplikacie ku kontaktom.
Pocasie zvykne po prvykrat nabehnut az po nejakom case - spravidla do jednej hodiny.
Pozri este do nastavenia aplikacie - Spustit na pozadi - tam by Ta to malo navigovat k potrebnym povoleniam a nastaveniam. Pripadne vymaz data aplikacie, odinstaluj ju a znovu daj. Niekedy sa moze stat, ze niektore z povoleni "nevyskoci". To sa mi stavalo, ked som daval aktualizovat aplikaciu, dnes uz davam novu instalaciu, neaktualizujem.
Mifit 3.5.7 obsahuje SK FW 2.2.0.42 pre MiBand 3(bez NFC), SK FW 1.6.0.10 pre MB3(NFC) a SK RES v46
- nemožnosť prihlásiť sa Google, Facebook učtom
- neda sa zobrazit nastavenie odomknutia obrazovky, ak je zapnuté
- pre vyhľadanie zariadenia treba nastaviť spodne zvonenie, to horne nezvoní
FW a RES sú preložene do SK, do SK FW 2.2.0.42 pre MB3(bez NFC) som pridal podla majsiho, cele dni do počasia, baterku na hlavnú obrazovku a malo by byt fixnute aj zobrazenie D.M.
Zdravím, tak jsem nainstaloval "Mili_wuhan_2_2_0_42_SK_v2.fw" do MB3 CN verze, provedl jsem tovární nastavení a změnila se mě BT adresa, což je hodně zvláštní konkrétně F8:.... na CC:.... změnila se celá adresa. A po každém továrním resetu se opět BT adresa změní, napříkad ted se zmenila z CC:.... na DF:..... opět se změnila celá BT adresa zvláštní
Nemáte odkaz na originální FW 2.2.0.42, chtěl bych otestovat, zda se také tak chová?
Zdravím, tak jsem nainstaloval "Mili_wuhan_2_2_0_42_SK_v2.fw" do MB3 CN verze, provedl jsem tovární nastavení a změnila se mě BT adresa, což je hodně zvláštní konkrétně F8:.... na CC:.... změnila se celá adresa. A po každém továrním resetu se opět BT adresa změní, napříkad ted se zmenila z CC:.... na DF:..... opět se změnila celá BT adresa zvláštní
Nemáte odkaz na originální FW 2.2.0.42, chtěl bych otestovat, zda se také tak chová?
Mám Huawei s EMUI 9 a musel som zmeniť správu šetrenia energie pre Notify&Fitnes na manuál. Inak sa apka na pozadí uspala a odpojila aj náramok... Ale ešte tam niečo treba, pretože ak nechám dlho mobil na stole, bez pohybu, znovu sa ukáže strata spojenia na náramku. Zapnem display na mobile a hneď sa to obnoví.
Tak originální FW 2.2.0.42 se chová stejně, po inicializaci továrního nastavení na MB3 dojde k přepsání BT adresy MB3 a daná adresa zůstane až do další případné inicializace továrního nastavení na MB3.
Pokud se nainstaluje starší FW například 2.2.0.14, tak BT adresa už zůstane změněná a nevrátí se k původní BT adrese.
Zajímavé chování, šachovat takhle s BT adresou Jsem překvapen.
Tak originální FW 2.2.0.42 se chová stejně, po inicializaci továrního nastavení na MB3 dojde k přepsání BT adresy MB3 a daná adresa zůstane až do další případné inicializace továrního nastavení na MB3.
Pokud se nainstaluje starší FW například 2.2.0.14, tak BT adresa už zůstane změněná a nevrátí se k původní BT adrese.
Zajímavé chování, šachovat takhle s BT adresou Jsem překvapen.
No to je asi možné řešení problému s připojení, ale mám pocit že takováto samovolná změna BT adresy porušuje nějaký standard. Nezdá se, že by se při továrním resetu ověřovalo například na Xiaomi serveru, zda je BT adresa volná? A každy výrobce má přidělený (zakoupený) určitý rozsah BT adresy aby nedošlo ke kolizi daných zařízení. Nechápu
No to je asi možné řešení problému s připojení, ale mám pocit že takováto samovolná změna BT adresy porušuje nějaký standard. Nezdá se, že by se při továrním resetu ověřovalo například na Xiaomi serveru, zda je BT adresa volná? A každy výrobce má přidělený (zakoupený) určitý rozsah BT adresy aby nedošlo ke kolizi daných zařízení. Nechápu
Horní polovina adresy Bluetooth (nejvýznamnější 24 bitů) je tzv. Organizationally Unique Identifier (OUI). Lze jej použít k určení výrobce zařízení ( formulář MAC Address Lookup MAC ). Předpony OUI jsou přiděleny Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).
Nechápu Číňané na to zřejmě prdí. Ještě testnu Global verzi, je možné že toto chodí jen u CN verze.
Horní polovina adresy Bluetooth (nejvýznamnější 24 bitů) je tzv. Organizationally Unique Identifier (OUI). Lze jej použít k určení výrobce zařízení ( formulář MAC Address Lookup MAC ). Předpony OUI jsou přiděleny Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).
Nechápu Číňané na to zřejmě prdí. Ještě testnu Global verzi, je možné že toto chodí jen u CN verze.
No jo, ani originál BT adresa není registrována. Takováto změna BT také narušuje bezpečnost z pohledu odemykání zařízení pomocí BT zařízení. No je to hustý