Zdravím Chalani obsadil som aj druhú ruku s MiBand 4, 2 mesiace som ich mal doma ale fungoval som s MiBand3.
Trošku mi to dalo zabrať táto Slovenčina lebo ako každému nechce sa mi čítať celé fórum
Komu to pomôže :
1. Originál MiFit a cez neho update FW 1.0.7.44, Zrušiť párovanie, ODINŠTALOVANIE
2. Upravený MiFit (custom Mi Fit 4.0.13) spárovať
3. Notify & Fitness for Mi band nahodiť: MB4SK.res.bin, Odinštalovanie
4. Upravený MiFit (custom Mi Fit 4.0.13) odpárovať, spárovať (tu neviem presne robil som aj odhlásenie aj opätovnú inštaláciu)
5. Settings, Force language zmeniť na Polish - zmení náramok na Slovenčinu (a toto som musel dohľadať nie je to v úvodnom popise)
@xpaulos2 vďaka skvelá práca ako vždy
Už len to hodiť zase do jedného MiFit.apk kde to bude aj pre MB3 aj MB4 a inštalácia prebehne automaticky ...
Už sa teším ...
Trošku k prekladu čo som si všimol: keď mením úvodný obrázok
Synchronizo-
wanie...
iba zmeniť w na v
Trošku mi to dalo zabrať táto Slovenčina lebo ako každému nechce sa mi čítať celé fórum
Komu to pomôže :
1. Originál MiFit a cez neho update FW 1.0.7.44, Zrušiť párovanie, ODINŠTALOVANIE
2. Upravený MiFit (custom Mi Fit 4.0.13) spárovať
3. Notify & Fitness for Mi band nahodiť: MB4SK.res.bin, Odinštalovanie
4. Upravený MiFit (custom Mi Fit 4.0.13) odpárovať, spárovať (tu neviem presne robil som aj odhlásenie aj opätovnú inštaláciu)
5. Settings, Force language zmeniť na Polish - zmení náramok na Slovenčinu (a toto som musel dohľadať nie je to v úvodnom popise)
@xpaulos2 vďaka skvelá práca ako vždy
Už len to hodiť zase do jedného MiFit.apk kde to bude aj pre MB3 aj MB4 a inštalácia prebehne automaticky ...
Už sa teším ...
Trošku k prekladu čo som si všimol: keď mením úvodný obrázok
Synchronizo-
wanie...
iba zmeniť w na v