Tak co som čítal robí to každá 4.1.1, mne to zosynchronizovalo ale potom sa to akoby sekne, a zas to synchronizuje až reinstalacia, včera ze vyšla opravená 4.1.1 na store tak možno aj tu ju magicalunicorn updatne
Mi Band 5 SK
Ak sa niekto nudí a ma chuť prekladať môže pomôcť s prekladom na Mi Band 5. Z dostupných zdrojov som vybral originál preklady pre EN, a nekompletne pre PL a CZ. Niektoré texty sú rovnaké z Mi Band 4 tak ich môžete použiť.
Ahojte, nahral som do naramku Slovencinu a ani za toho nemozem spojazdnit notifikacie moze byt problem v aplikacii mi fit 4.5.0??? Videl som ze uz je novsi mi fit 4.6.1 ale neviem ci je vhodny aj pre mi band 4. Slovencina je funkcna. / Ked bol mi fit z google play tak notifikacie fungovali/ ,vdaka.
Ahojte, nahral som do naramku Slovencinu a ani za toho nemozem spojazdnit notifikacie moze byt problem v aplikacii mi fit 4.5.0??? Videl som ze uz je novsi mi fit 4.6.1 ale neviem ci je vhodny aj pre mi band 4. Slovencina je funkcna. / Ked bol mi fit z google play tak notifikacie fungovali/ ,vdaka.