Dobre, takze zhrniem to. Aby som naramok vobec rozbehal, bolo nutne ho v Mi Fit sparovat. N&F ho sice videl aj predtym, ale na naramku sa nedalo nic vybrat. Po sparovani s MiFit sa spustili aktualizacie, najprv firmwaru, potom fontov, potom niecoho co sa neidentifikovalo, a nakoniec zdrojov (resources). Kazde trvalo okolo 5 minut.
Naramok potom "ozil" akurat bolo vsetko v cinstine. Cez N&F sa ale lahko dalo prepnut do ineho jazyka, takze som prepol do English (Custom ROM), a naramok na to okamzite zareagoval, a prepol do EN jazyka. Takze som pokracoval podla navodu, a cez N&F som nainstaloval RES subor s SK jazykom z prveho prispevku. Potom, co dobehol update do 100%, N&F oznamil ze bol update dokonceny. Na naramku ale stale svietila ikona Updatovania, ktoru nasledne nahradila ina kona s cinskymi znakmi a zelenou kvackou. Naramok ale nereagoval na nic...
O chvilku sa ale spustila sama od seba MiFit aplikacia, a spustila upadate resources. No a ked to cele zase podalsich 5 minutach skoncilo, zase tam boli povodne jazyky a po prepnuti na jazyk francustina (v N&F) naramok zobrazoval francustinu.
Ma niekto podobne skusenosti, a podarilo sa mu ich uspesne vyriesit?
Mimochodom, ked MiFit apku vypnem, aj vyhodim z pamati, o malu chvilu sa naramok prepne do cinstiny, aj ked N&F stale bezi. Na anglictinu to dokazem prepnut zase v N&F.