Fajn, uz sa to aktualizovalo. Naramok ide v SK, teda celkom nerozumiem, je este potom potrebne cez Notify instalovat MB4SK.res.bin ako sa pise v navode ?
Fajn, uz sa to aktualizovalo. Naramok ide v SK, teda celkom nerozumiem, je este potom potrebne cez Notify instalovat MB4SK.res.bin ako sa pise v navode ?
Nie je tam napísane pre prvú inštaláciu resources, (je to potrebne len keď chceš slovenčinu a už mas v MB4 rovnakú verziu FW/RES ako na serveri lebo logicky sa nemá ako aktualizovať kedže je to ta istá verzia )
Jasne, teda ak sa mi vsetko nainstaluje cez Tvoj server, uz osobitne neinstalujem nic. Super praca, diky. Mam este jeden naramok, teda pockat cca 30 minut na stiahnutie ?
Postrehol dakto tiež bug v tomto fw? 1.6.0.12 V noci som vôbec nemal naramok na ruke a zmeral mi asi dve hodiny spánok a teraz rano za necelé tri hodiny mi nameral 3000 krokov, čo je nereálne. Bežne v pracovný deň urobím celý cez 9000 krokov. Preklad som nepostrehol žiadne chyby s diakritikou.
Najprv som dal originalnu MiFit, aby sa mi nahral najnovsi firmware, potom som nainstaloval Notify a nahral tunajsie RES a nakoniec som vymazal original MiFit a nahradil modifikovanou. Notify som odinstaloval tiez, nepouzivam ho.