Doporučoval bych neinstalovat MiFit ve verzi 3.5.4, využívá nonstop GPS. Jediné řešení je po každém spuštění vynutit ukončení aplikace, dokud zůstává v mezipaměti, tak žere GPS (a baterku).
EDIT: Závisí na verzi systému android a typu telefonu, u někoho se tento bug nemusí vůbec objevit. Já mám OP 6T s androidem 9.
V prvním příspěvku (#1) je ke stažení nová verze Mi Band 3 PL/mody - CZECH Resourses v02
* Aktualizoval jsem vyobrazení dnu v týdnu, aby jednotlivé dny byly stejnými znaky jako je originálně v FW pro jiné jazyky a proporcionální vyobrazení bylo jednotné:
>>
,
>>
,
>>
,
>>
,
>>
,
>>
,
>>
* A pro DIGI je doplněna možnost víše uvedeného vyobrazení dnů a nebo dny v DIGI stylu.
Doporučoval bych neinstalovat MiFit ve verzi 3.5.4, využívá nonstop GPS. Jediné řešení je po každém spuštění vynutit ukončení aplikace, dokud zůstává v mezipaměti, tak žere GPS (a baterku).
Ano, 100% souhlas, od předvčerejší aktualizaci 0% battery za půl dne a stálé hledání GSP
Zkusil jsem nyní ve správě povolení odškrtnout GPS pro MiFit. Uvidíme....
Jinak když jsem vynutil ukončení aplikace tak začaly blbnout notifikace SMS.
Ano, 100% souhlas, od předvčerejší aktualizaci 0% battery za půl dne a stálé hledání GSP
Zkusil jsem nyní ve správě povolení odškrtnout GPS pro MiFit. Uvidíme....
Jinak když jsem vynutil ukončení aplikace tak začaly blbnout notifikace SMS.
Já žádný takový problém s verzí 3.5.4 nepozoruju. ZA celý den baterka na mobilu ze 100% na 60% ,což jsme měl podobně i bez této aplikace. A ani ikonka gps se mi neobjevuje, když aplikaci opustím a nechám jí běžet na pozadí