25. března 2019 jsem v iPhone SE programem
AmazTools bez problémů počeštil Mi Band 3 pomocí:
FW_MB3_2_3_0_6_CZ_Mod_v2.fw
Mili_wuhan_v46_CZ_SBS2802.res
Dnes jsem koupil druhý náramek přítelkyni. RES soubor se nahrát podaří,
WF skončí chybovou hláškou.
View attachment 4621
Vývojáři jsem již napsal, zatím nereagoval.
Mi Fit aplikace hlásí u Mi Band 3 verzi FW 2.3.0.6 – ale náramek je anglicky (místo českých znaků v notifikacích otazníky, anglické popisky v náramku).
Zkusil jsem MI HR – po zakoupení plné verze umožňující nahrát FW obsahuje jen NFC verzi FW, u jazyků nabízí AUTO (když náhodou ukáže výběr jazyků, čeština mezi nimi není). Neumožňuje natažení FW z telefonu (stahuje je z webu).
Flash FW jsem zkoušel ze dvou telefonů iPhone SE iOS 12.2 –
AmazTools, z Androidu 8.1.0 pomocí
GadgetBridge (na závěr napsal, že se nepodařilo přenést metadata a update se také neprovedl) a
Notify & Fitness for Mi Band (včetně pokusů se zaškrtnutím alternativních metod 1 a 2).
Než jsem stačil provést update na češtinu, aplikace Mi Band 3 mi updatovala firmware v novém náramku. U prvního náramku to 25. 3. udělala také, ale nevadilo to (flash FW se podařil, je to česky) – je možné, že v nedávné době vyšla vyšší verze a ta mi brání použít tu aktuální českou (náramek se domnívá, že tam chci nahrát verzi, která tam již je)?
Dělám něco špatně? Setkal se se stejným chováním i někdo jiný? Znáte postup, jak jej silou donutit FW akceptovat?
Díky předem i za stručné nasměrování.