Mne ide všetko ok, mám slovak fw. Akú dlhú SMS posielaš? Používaš diakritiku? Mne prešla v pohode, nič nechýba, 128 znakov. Rozdelená na dve časti. Pri diakritike sa časť znakov v SMS používa na prenos info o jazyku.
Instaloval jsem přesně podle návodu dle "
thorazgard" na str. 14. Všechno mám v CZ včetně počasí. SMS cca 140 znaků, ztratí se mi přesně pět znaků v části, kde se zpráva rozděluje. Textová zpráva bez diakritiky - znaky se ztrácejí, textová zpráva s diakritikou - znaky se ztrácejí, číselná řada (bez písmen) - znaky se neztrácejí (přijde celá zpráva)!
Nemohou toto dělat Resources v 40? Resources v 40 si tam sama instalovala apk Mi Fit (viz návod od thorazgard). Nemohou se lišit od Resources v 40 zde uvedených? Nemůže to dělat aplikace použitá pro SMS zprávy (TEXTRA)? Vedle Mi Fit používám Tools Mi Band, ve které mám nastavené hlídání upozornění a odeslání do MB3. Je lepší použít Notify and Fitness?
I installed exactly according to "thorazgard" on page 14. I have everything in CZ including weather. SMS about 140 characters, I lose exactly five characters in the section where the message is split. Text message without diacritics - characters are lost, accented text message - characters are lost, numeric row (without letters) - characters are not lost (the whole message comes)!
Can not do this Resources in 40? Resources in the 40s installed there apk Mi Fit (see instructions from thorazgard). Can not they differ from Resources in the 40 listed here? Can not make applications used for SMS messages (TEXTRA)? In addition to Mi Fit, I use Tools Mi Band, where I've set up alert monitoring and posting to MB3. Is it better to use Notify and Fitness?