ked mala v tel mi fit z obchod play a dal som vyhladat telefon tak sa pustil taky alarmovy zvuk , v tel ma zena stale vypnute zvuky koli detom , teraz po instalnuti upravenej mi fit som zistil ze ma okrem vypnutych zvukoch este aj uplne stiahnuty zvuk zvonenia , tak preto telefon nevydal ziaden zvuk pri vyhladani cez mi band , teraz ide zvuk ako si pisal taky ako je nastavene zvonenie , uz vsetko funguje , dakujem
Ahojte.Včera som kúpil synovi tento náramok. Prvé čo som hľadal bola slovenčina.A6 som sa dostal sem.Tak by som Vás chcel poprosiť o stručný návod ako na slovenčinu.Problém je hlavne v tom,že keď obdrží sms,tak má večšinou samé otázniky miesto písmen.Vopred ďakujem za radu a pomoc.
?to ano len na to potrebujes dalsi mobil alebo comp , mobil hlada iba doma ked beha cely den za detmi tak zabudne kde ho nechala , aj teraz cez mi band ho vyhlada aj ked na mobile ma vypnute zvonenie , len zvuk zvonenia nesmie byt na minime
Ahojte.Včera som kúpil synovi tento náramok. Prvé čo som hľadal bola slovenčina.A6 som sa dostal sem.Tak by som Vás chcel poprosiť o stručný návod ako na slovenčinu.Problém je hlavne v tom,že keď obdrží sms,tak má večšinou samé otázniky miesto písmen.Vopred ďakujem za radu a pomoc.
Ak si ho ešte nesparoval, tak stačí nainštalovať upravený MiFit 3.5.7 Odtialto a SK nainstaluje sám, ak už bol sparovaný s oficiálnou MiFit tak inštalovať FW a Res z odkazu vysie cez Notify&Fitness Navod potom môžeš Notify odinstalovat
Mifit 3.5.7 obsahuje SK FW 2.2.0.42 pre MiBand 3(bez NFC), SK FW 1.6.0.10 pre MB3(NFC) a SK RES v46
- nemožnosť prihlásiť sa Google, Facebook učtom
- neda sa zobrazit nastavenie odomknutia obrazovky, ak je zapnuté
- pre vyhľadanie zariadenia treba nastaviť spodne zvonenie, to horne nezvoní
FW a RES sú preložene do SK, do SK FW 2.2.0.42 pre MB3(bez NFC) som pridal podla majsiho, cele dni do počasia, baterku na hlavnú obrazovku a malo by byt fixnute aj zobrazenie D.M, povolených 16 notifikacii.
Ahojte.Tak som sa do toho pustil....zmazal normalny mifit a nahodil upraveny.Obnovil nastavenia miband,odpojil od BT,nainstaloval notifi&fitnes a tu je problem.Tam mibandy nevidi.Tak som teda spustil mifit kde som vytvoril mikonto a tam znova nahodil mibandy.A spustil sa update naramku.Cudujem sa,ale je v SK.lenze cez notifi stale nemozem nahodit resources,pretoze stale nevie najist bandy
Ja to robím tak ze odparujem Mb3 z mifit odistalujem a potom notify už nájde Mb3, v starších sa dalo mat ich spolu mať spolu mifit a Notify. Potom odinstalujem notify a nainstalujem mifit a sparujem.
No...hned potom ako som napisal,ze to nejde,tak som skusil odinstalovat notifi a nahodit znova.Potom sa mi uz podarilo sparovat aj cez tu apku.Tak som nahral ten res.lenze prvy update SK siel cez mifit a dni som mal SK.Vsetko bolo sk.
Ten prispevok som sice zmazal,ale pozeram,ze Ste stihli odpovedat
No...hned potom ako som napisal,ze to nejde,tak som skusil odinstalovat notifi a nahodit znova.Potom sa mi uz podarilo sparovat aj cez tu apku.Tak som nahral ten res.lenze prvy update SK siel cez mifit a dni som mal SK.Vsetko bolo sk.
Ten prispevok som sice zmazal,ale pozeram,ze Ste stihli odpovedat