Telefon mi pravidelne zavibruje.len tak sam od seba.nemate s tym niekto problem?deje sa tak od novej upravenej mi fit.s viberom som mal problemy stale.ukazal mi tusim max.zmeskany hovor.inac mi obcas ani samotny telefon nezvoni ked mi volaju cez viber.
Je mozne pridat na hodinky taku funkciu ked sa odpoja od mobilu aby zavibrovali? Je to fajn ked si niekde zabudnem mobil.
----------
Is it possible to add function, when MB3 disconnect from mobile, watches will start vibrate? It is usefull when you forget mobile.
nech sa paci
- predlzeny cas notifikacie zo 6 na 10s
- na screene 2 su percenta baterky
- na vsetkych screenach su notifikacie v hornej liste
- pocasie ma dlhe nazvy dni Mili_wuhan_2.0.0.4_SK_m2.fw Mili_wuhan_SK_v44_m2.res
Za preklad podakujte xpaulos2
Za peknu ikonku podakujte mrmr
ohladom notifikacii
pre mna bolo by uplne dokonale,ak by obalka zmizla vtedy,ak vstupim do notifikacii..cize bez toho,aby som musel mazat vsetky spravy,co je zdlhave a to zavibrovanie tiez mierne spotrebuva baterku
tipujem ze toto ale nebude mozne
Je mozne pridat na hodinky taku funkciu ked sa odpoja od mobilu aby zavibrovali? Je to fajn ked si niekde zabudnem mobil.
----------
Is it possible to add function, when MB3 disconnect from mobile, watches will start vibrate? It is usefull when you forget mobile.
To nemusí být nutně Notify, stačí nastavit například Automateit, když se odpojí konkrétní zařízení dle adresy MAC..., tak telefon řekne hlášku např. "Neopouštěj mne, prosím.". Toto jsem testoval a chodilo to spolehlivě, jen to doma trochu obtěžovalo okolí, tak jsem to musel dát pryč..., ale byla s tím dobrá legranda
V modifikovaných MiFit sa prihlasuje cez xiaomi účet. Google a Facebook účet nieje podporovaný ale môžeš skúsiť tento návod cez ktory sa to podarilo ľuďom spojazdniť len je v PL Navod
Je to napsané v tom návodu, v průzkumníku souborů (Windows) přetáhneš soubor s RES nad EXE soubor v AmazTools a ono ti to udělá adresář, až to vyměníš, tak přetáhneš adresáž zase nad tec EXE soubor a ono ti to vše zabalí... . Vše je popsané v tom příspěvku...
To fakt nikomu nevybruje mi fit 3.5.3 ?robi mi to pri kazdom spojeni s naramkom.a ten sa pravidelne odpaja a pripaja .mam okolo toho aj notifi.ked dam ale prec ten upraveny mi fit,nezobrazuje mi na naramku sms.preto mam obe.no ked mam obe,pravidelne to vybruje.mam nieco zle nastavene?
To fakt nikomu nevybruje mi fit 3.5.3 ?robi mi to pri kazdom spojeni s naramkom.a ten sa pravidelne odpaja a pripaja .mam okolo toho aj notifi.ked dam ale prec ten upraveny mi fit,nezobrazuje mi na naramku sms.preto mam obe.no ked mam obe,pravidelne to vybruje.mam nieco zle nastavene?