Nevie niekto co sa stalo? Preinstaloval som fw, lebo mi band 3 neoznamoval dosiahnutie cielu 8000 krokov, ale vibroval len pri 10000 krokoch. Preinstalovanie nic neopravilo a zaroven mi zmenilo dni na polske a popis pocasia sa zobrazuje ako otazniky. Predtym to vsetko bolo ok. Postupujem presne podla navodu, ktory tu bol uvedeny.
Nevie niekto co sa stalo? Preinstaloval som fw, lebo mi band 3 neoznamoval dosiahnutie cielu 8000 krokov, ale vibroval len pri 10000 krokoch. Preinstalovanie nic neopravilo a zaroven mi zmenilo dni na polske a popis pocasia sa zobrazuje ako otazniky. Predtym to vsetko bolo ok. Postupujem presne podla navodu, ktory tu bol uvedeny.
Urobil som preklad nového FW pre MiBand 3 (bez NFC) Ako vždy každy na vlastné nebezpečie.
Malo by byť preložené všetko ale ak by niekto niečo našiel v PL tak napíšte upravím to.
Testoval som čo ma napadlo ale nie všetko sa da otestovať hneď tak ak niekto chce radšej počkať na úplný test tak asi o týždeň hodím report či je všetko OK.
Pre tých čo používajú MiFit aplikáciu som upravil verziu 3.5.2, kde je upravené počasie napr. z Jasno do Oblačno na Jasno až Oblačno. Upravené Google API key takže fungujú aj mapy aplikácii a to najdôležitejšie vložil som tam SK FW aj RES takže MiFit si aktualizuje MiBand 3 automaticky na SK. Samozrejme ak už máte v náramku novú verziu potom je potrebne nahrať FW a RES ručne cez Notify alebo GadgetBridge.
V upravenej MiFit prihlasovať s xiaomi účtom.
Tu je návod na Google účet v PL
Używający konta google do logowania w Mi Fit zapewne zauważyli brak możliwości zalogowania do zmodyfikowanej aplikacji.
Poniższa metoda w większości przypadków powinna zadziałać:
Odinstaluj MiFit
Ustawienia telefonu/google/połączone aplikacje -> odłącz mifit
Restart telefonu
Zainstaluj MiFit oficjalny, zaloguj kontem google
Odinstaluj MiFit
Zainstaluj MiFit modowany, zaloguj kontem google - powinno się udać
Operacja jest jednorazowa, potem aplikacja startuje już zalogowana.
Prawdopodobnie to samo dotyczy logowania kontem facebook (punkt 2 wykonujemy w ustawieniach facebooka itd).
Radšej najprv odparujte MB, odinštalovať starú MiFit a po nainštalovaní znova spárujte.
APP Mi Fit 3.5.2 - SK.apk
Ďalej len pre tých ktorí nepoužili upravenú Mifit alebo už maju nový FW
Nový FW potrebuje RES v42, a ak chcete mať dni v SK tak je potrebné nahrať tieto upravené RES
FW
Celé názvy dní od majsi mili_wuhan_sk_1-8-0-0_v1-fw
Skratky dní Mili_wuhan_SK.fw
RES Mili_wuhan_v42_SK.res
Nainstaloval som aktualizaciu prostrednictvom upravenej MiFit SK. Vsetko funguje. Odkedy mam naramok, stale mam mensi problem sprevadzkovat notifikacie SMS: Vsetko komplet je povolene, zapnuty Autostart, aplikacia uzamknuta v pamati...jedine, co mi pomoze, je zapnutie odomykania obrazovky. To je ta funkcia, ktora uz potom (po prvom zapnuti) nefunguje a pada.
Diky za tu upravenu aplikaciu, je to pohodlne aktualizovanie, bez nutnosti pouzitia inych aplikacii.