Dělám vše podle návodu ale proste zaseknu se u te hlášky.. Když to nápojím na mi fit tak to da zpet ajinu
Nejnovější mi fit appka ti vždy nainstaluje nejnovější firmware. Buď musíš nahrát dřívější verzi 3.4.6.8 pro mi band fw 1.3.0.8 (která má zdroje v37 v sobě) nebo modifikovanou verzi mi fit 3.4.6.8 nebo vyšší. Pokud budeš mít verzi mi fit nižší, budeš muset ručně dohrát zdroje. Dnes jsem musel nainstalovat starší verzi mi fit. Pak jsem nahrál fw 1.3.0.8 přes program Notify & Fitness. A po nahrání fw to napsalo stejnou hlášku jako tobě. Tak jsem přes ten stejný program stejným způsobem nahrál i zdroje a už to funguje. V google play jsem také zakázal automatické aktualizace mi fit.
Newest mi fit app will allways update newst fw to your band. You have to have previous version of mi fit 3.4.6.8 for mi band fw 1.3.0.8 (which already has resources v37) or modified version of mi fit 3.4.6.8 or higher. If you will have version of mi fit lower than 3.4.6.8, you will have to upload resources manualy. I had to install previous version of mi fit today 3.4.6.8. Then I update fw via app Notify & Fitness. After that I had same message on mi band like you, so I had to update resources via the same app. After all of this everything works. Also in google play i disabled auto update of mi fit app.
Edit:
CZ verzi 3.4.6.8, kterou jsem použil, najdeš zde
Mi Fit CZ 3.4.6.8
CZ version 3.4.6.8, which I used, is here
Mi Fit CZ 3.4.6.8