Hello everybody,
I have the problem which has been mentioned several times, but I hasn ´t been succesfull with solving. I tried to change my bracelet to Czech languages, but I got stuck, on the display is the sign "connect to application for actual version"Now I can´t find out how to solve it, I´ve tried everything, unistalled Mi fit app and gatgetbridge, changed Czech language in my phone to English and even changed Mi fit app version 3.4.4 for older one, but nothing was helpful, I am afraid that I damaged my new braclet, please can help me anybody, thank you, Erinara
Ahoj, mám prblém který už byl zmíněn opakovaně. ale stále nevím co s tím. po instalaci češtiny mám na displeji hlášku připojte se k aplikaci pro aktualizaci, ale telefon nelze připojit, už jsem zkoušela odinstalovat mi fit, gatget bridge, změnit jazyk v telefonu na anglinu, změnit mi fit za starší verzi, te´d jsem stáhla i ty zdroje, verzi v34 - ale nelze to naistalovat, pokud nemám připojené ty hodinky :-( na gatgetbridge, doufám, že se s tím dá něco dělat, že jsem to nepo....., díky za jakoukoli srozumitelnou info (nejsem IT, jen uživatel
), už jsem bezradná, na nic to nereaguje