S tím BRICKem souvisí i další věc a to je práce na tom CZ FW. Trochu podrobněji jsem si prošel CZ FW ver. 1.5.0.2 a zjistil jsem, že tam nejsou všechny hlášky (které se mohou objevit na náramku) přeloženy do CZ... (určitě se jedná o věci, které se na displeji objevují minimálně). Těch hlášek ve FW 1.5.X.X a 1.6.X.X je opravdu hodně a způsob, jak to efektně překládat je záměna celých řetězců..., což znamená všechny je vypsat - přeložit a nahradit. V tom našem FW 1.6.0.16 CZ je stále velmi mnoho věcí, které zůstávají v PL a je tam práce jak na kostele..., ikdyž nejzákladnější věci jsou v CZ.
Píši to sem proto, že jsem slíbíl úpravu stringů, které objevíte v PL jazyce, do CZ jazyka... To, co jsem vytáhl z posledních příspěvků, tak jsem převedl, ale nyní nemám MB3 (teď ještě nevím, jestli si pořídím další náramek, zvažuji i jiné značky... nebo hodinky), tak nemohu tento FW vyzkoušet - vždy jsem prvně zkoušel u sebe a poté až upnul zde. V příspěvku na str. 25 zůstává odkaz na FW, který jste si chválili (ale je to nedodělané!). Pokud chcete otestovat FW, kde je přeloženo dalších pár řetězců, tak mi písněte do zpráv, já Vám pošlu odkaz ke stažení (pokud mi potvrdíte funkčnost FW, tak ten odkaz na str. 25 aktualizuji). NEOTESTOVANÝ FW (KAŽDÝ NA SVÉ TRIKO..., nejedná se o verzi, kterou jsem si natahoval do MB3, když se stal BRICK). Převedeno těchto dalších pár řetězců:
Nizky poziom baterii - Nízká kapacita baterie
Razem - Dokončeno
Tempo jest wolne - Tempo je pomalé
Za mała odległość, by nagrać - Krátká vzdálenost pro záznam
Synch. jest opóźniona - Synchronizace je zpožděna
Nie možna połaczyć - Nelze se připojit
Dlouoze stiskněte - Dlouze stiskněte
Drzemka 10 min - Zdřímnout na 10 min
Wyłączono - Zakázáno
Pokud se někdo chcete pustit do pokračování překladu, tak není problém (mohu i poradit jak na to, složité to není).