Dobrý den
Proč se mi náramek stále chce aktualizovat, když do něho nahraji češtinu. Nechám náramek auktualizovat a poté nahraji češtinu, přes Gadgetbridge (Mili_wuhan_1.5.0.2_Czech_GeekDoing_23.08.18.fw), vše se nahraje v pořádku. Rozjedu Mi Fit a znovu se zpustí aktualizace na anglickou verzi. Jak mohu té anglické aktualizaci zabránit? A ještě k tomu se mi po té automatické aktualizaci nechce náramek připojit. V menu jsem se díval, je tam jen v nastavavení zkontrolovat aktualizace. Nedá se to deaktivovat. Díky za odpověď.
Hello
Why is my bracelet still updating when I upload it to Czech? I leave the bracelet to auctalize and then I'm playing Czech, through Gadgetbridge (Mili_wuhan_1.5.0.2_Czech_GeekDoing_23.08.18.fw), everything will be all right. I'm running Mi Fit and I'm going back to the English version. How can I prevent this English update? And after that automatic update I do not want to attach the bracelet. I checked in the menu, there is only a check in the setup to check the updates. It can not be deactivated. Thanks for the reply.