V úvodu tohoto příspěvku chci poděkovat Všem, kteří zde publikují své poznatky o MB3 – zejména chci vyzdvihnout práci těchto lidí:
Kirill
MagicalUnicorn
Maddoctor
A samozřejmě obrovské díky patří pro
rendal (ty jsi mi sdělením, že v PL jazyce je obsaženo kódování české diakritiky, ušetřil obrovský kus práce a hlavně času…, našel jsem si PL abecedu a hodil jsem to za hlavu, když tam nebyla CZ písmena, vůbec mne nenapadlo, že v PL FW bude použitelné kódování pro CZ FW).
Upravil jsem FW 1.6.0.16 do CZ jazyka (je možné, že jsem přehlédl nějaký string, pokud se Vám někde objeví PL fráze, tak mi dejte vědět, zkusím to opravit)
.
1)
Nahrajte upravený FW obvyklým způsobem přes Notify (
Mili_wuhan_1.6.0.16_CZE_F_NOTESTED.fw) -
otestováno to je, jen se mi to nechtělo přejmenovávat! Testování pro Vás udělal Polik26, takže jemu patří velké THX za to, že do toho šel .
2)
Je nutné použít (nahrát) upravené zdroje v40 (pokud použijete originální zdroje nebo zdroje upravené z tohoto fóra, tak budete mít vedle datumu názvy dnů v PL). Pro instalaci zdrojů použijte opět Notify.
Originální zdroje v40 upravené pro zde uváděný FW (podpora CZ + vylepšený krokoměr #563)Mili_wuhan_v40_orig_steps_CZ.res (na těchto "valím" i já)
nebo
Originální zdroje v40 upravené pro zde uváděný FW (podpora CZ) -
Mili_wuhan_v40_origo_CZ.res
nebo
Zdroje v40 z tohoto fóra a upravené pro zde uváděný FW (podpora CZ) – některé ikony jsou údajně větší -
Mili_wuhan_v40_CZ.res
3)
Na telefonu používám modifikovanou MiFit (z tohoto fóra), kterou jsem trochu upravil – počasí vypadá takto „jasno až oblačno“ nikoliv „Jasno až Oblačno“. Aplikaci stahujte zde:
MF_3_5_0_czw.apk (ULOŽ.TO) nebo mirror
MEGA (MEGA.NZ)
Před instalací upravené modifikované MiFit, odpárujte MB3 ze současné (používané) MiFit, poté tuto odinstalujte, následně nainstalujte staženou (viz. předchozí odstavec) a připojte náramek.
VŠE PROVÁDÍTE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ - MOŽNÝ BRICK!
VEŠKERÉ INSTALACE A POSTUPY VIZ. TOTO FÓRUM PŘÍPADNE FAQ
!!! Nevím, jakým způsobem se bude chovat tento upravený FW ve spojení s iOS!!!
Pokud jste postupovali správně, tak Vám MB3 šlape asi takto (omlouvám se za nekvalitní video, nejsem ten správný YOUTUBER ).
Enjoy It!